Danny Collins
- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Danny Collins
Мнения, колеги?
Re: Danny Collins
Амиии какво да ти кажа...
Ал Пачинката си играе добре, може да се каже, че му е най-качествения филм от години. Но не защото филмът е нещо особено, а защото наистина се снимаше в големи тъпотии
. В никакъв случай не е филм за кино, щото е романтична драмо-комедия. Има забавни моменти, определено.
Ал Пачинката си играе добре, може да се каже, че му е най-качествения филм от години. Но не защото филмът е нещо особено, а защото наистина се снимаше в големи тъпотии

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Симпатично филмче.
Според моя вкус, щеше да ми хареса повече ако го бяха насочили към музиката, отколкото към семейните проблеми. Така и очаквах до самия край да видя как той най-накрая ще изпълни новата си песен и т.н.
Просто, целият подсюжет с написването на новата песен и евентуалния развой на нещата ми беше доста по-итересен, отколкото семейните драми.
Въпреки това, стабилен филм, не кой знае какво, но ставаше
Според моя вкус, щеше да ми хареса повече ако го бяха насочили към музиката, отколкото към семейните проблеми. Така и очаквах до самия край да видя как той най-накрая ще изпълни новата си песен и т.н.
Просто, целият подсюжет с написването на новата песен и евентуалния развой на нещата ми беше доста по-итересен, отколкото семейните драми.
Въпреки това, стабилен филм, не кой знае какво, но ставаше

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

- newcomer
- В момента играе: Футбол, ама навън
Пеенето беше ужасно. Явно не само аз съм мислил така, защото Пачино публично се е извинил за това. Човек с такъв глас трудно може да се опита да пее и да му се получи.