Има ли цъкащи battlefield 3?

Игри за PC
jenssn

Има ли цъкащи battlefield 3?

Мнение от jenssn »

Хора ...... има ли тук някой който цъка battlefield 3 че ми се цъка малко с някой сънародник ..

Има адски много сървъри в 3ката и длц-тата .. даже са по населени сървърите за Европа от Battlefield 4ката :)

Супер епични битки стават и голям кеф. .. ако някой му се цъка с хеликотпер или танк в squad нека ме намери http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/gPbnHu_Cu/
Аватар
Zlob
В момента играе: джобен тенис
Обратна връзка:

Re: Има ли цъкащи battlefield 3?

Мнение от Zlob »

Знаеш ли откога чакам да намеря някой кадърен пилот че да отключа това онова на хеликоптера, писна ми да ме трепят за норматив. Въпроса е че напоследък нямам много време, но ще се опитам тези дни да намеря. Имам само Armored Kill DLC-то. Добавил съм те. Ника ти е ясен :)
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

VVardeyn съм и съм във филма с BF3, BF4 и Titanfall. :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
jenssn

Мнение от jenssn »

Zlob написа:Знаеш ли откога чакам да намеря някой кадърен пилот че да отключа това онова на хеликоптера, писна ми да ме трепят за норматив. Въпроса е че напоследък нямам много време, но ще се опитам тези дни да намеря. Имам само Armored Kill DLC-то. Добавил съм те. Ника ти е ясен :)
Zlob само влез в батъллога и ако ме видиш онлайн веднага ми пиши и ще влезем в някой по малък сървър да поцъкаме.... че и рядко си намирам кадърен gunner ... незабравяй да ползваш spot :)

Отна4ало докато свикнеш с оръжия карти .. да научиш къде са стратегическите места и кашетата за криене покрай флаговете .. ше задобрееш .. аз дето съм няъф мега добър на fps игрите .. първите 50 часа направо ме насираха ... хели-то е доста трудничко за управление в началото ама свикнеш ли му става лесно самото управление ... в началото много се зорих докато отключа emc jammer-a че постоянно ме сваляха много лесно ...
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

DeftoneBG съм в battlelog :)

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Публикувай отговор