![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Планетата на Мюмюните
Планетата на Мюмюните
Батки, новия Dawn of the Planet of the Apes е мега добрия. Сюжета му се развива 10 години след края на Rise of The Planet of the Apes, който излезе преди няколко години. АКо не сте го гледали, гледайте го, много си заслужава. Новия чудесно доразвива предния, маймуните са буквално като истински, толкова убедителен CGI напоследък не съм гледал, постапокалиптичния Сан Франциско е прекрасен, Gary Fuckin Oldman е голям и прочее. За мен тва е ДЪ ФИЛМА на 2014, нищо общо с рибуут дриснята на Тим Бъртън. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
Re: Планетата на Мюмюните
Остава ли място за продължение и трилогия, или са само тези двата филма?
Ъъъъ то определено не са само тия два филма
Но да, ще има още части.

Но да, ще има още части.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Хич не беше лош, даже като за летен блокбъстър е много добър. Тая година с Edge of tomorrow и маймуните + глуповатия, но съвсем търпим ексмен, нещата потръгнаха. След Годзилата си мислех, че тва лято ше си ебе майката от зверси тъпи филми.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Till.Lindemann
доста си беше добър даже
Ама първият си е най-як.
- Stonedisus
- В момента играе: с кьорави катерички
-
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Значи днес го изгледах тоя филм. Става като цяло едно 5-6/10 си взима от раз. Ама само лабилни хора могат да се вживеят в тоя филм и да им съпреживяват бозавите драми на героите. Също в залата се чудеха кой е Цезар половин час. По едно време и аз почнах да го бъркам. Много еднакво направени маймуни - и бяха само три вида - орангутан, горила и шимпанзе. Можеше много по разнообразно да ги сложат, поне да се различават лесно. Следващата част вероятно ще е по тъпа, пак ще има сантиментални моменти и изблици, но тъй като вече войната уж е почната, не очаквам кой знае какви обрати или интересни моменти. Затова пропускам смело.
-
- Цар
- Обратна връзка:
VVARDEYN написа:Планетата на малоумните.
simply epic xDDD
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай