Скарлет Йохансон е едно от най-грубите недоразумения на Холивуд.Рядко срещана посредственост струи от актьорската и игра при това такава дилетантност не е присъща дори за холивудските събирани от улиците актьори.Това разбира се е простимо , ако самата тя не беше така отблъскваща , нима не сте забелязали противната и визия , селското изражение(стил мери джейн общата), празния и поглед , несиметричните пропорции на тялото и , и вида на човек който има една хромозома в повече , ако не познаваше правилните режисьори тази ми ти госпожица не би си намерила работа дори в Холивуд, трябва да и се забрани да играе и в училищни пиеси.Единствения и филм които може да се понесе с напрягане на волята е Lost in Translation от там нататък е наклонен хълм на деградация.
ПП.Относно филма , не съм го гледал но сюжета изглежда като плагиатстван от Species
“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
Копни си мнението за Скарлет на уърд, сложи му най-големия шрифт, принтирай и от хартията направи топка хартия, която да си навреш отзад
Макар, че като се замисля, че примерно моето мнение за кака джоли е подобно на твоето за Скарлет...
Филма много ми хареса. Сай фай хорър си е направо и саундтрака е убийствен. Всеки който се кефи на филмите на David Cronenberg и David Lynch и на по-мрачни и стилни филми като цяло трябва да го гледа. Повече такива филми трябват.