Избори 2014
-
Путкоебач3000
Избори 2014
Сега е ваш ред
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Re: Избори 2014
Защо няма една сериозна дясна партия бе? Бахти ебаната държава, хубаво че се махнах.
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
Мамка му, дотука цели трима ще гласуват за Барека 
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Няма да гласувам тази година
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
Не гласувам, иначе симпатизирам на 3-4 партии от листата. 
Toxic has left the building.
28/2....

-
The Wolf
- В момента играе: Във форума.
- Обратна връзка:
И ти ли си от тея за Нико Дудука?what if they get me? написа:siriozni mum4eta sme niiThe Wolf написа:Мамка му, дотука цели трима ще гласуват за Барека
- BaronZlovon
- В момента играе: junglist
на хора под 21 и над 75 не трябва да им дават да гласуват!
а па тоя баречката ше се нагруха от ламери.
smoknchillnplayn
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
По принцип нямам много вяра на социологически проучвания у нас, но ако това е вярно картинката е много тъжна 
http://www.dnes.bg/evroizbori-2014/2014 ... 1-2.225619
Единствената партия на НОРМАЛНИТЕ ХОРА – Реформаторският блок със сигурност без шансове за прескачане на 6% бариера. Едва 2,5%. За сметка на това трета политическа сила се очертава новата мода - партията на Барека - партията на кръглите идиоти. Не че евро-изборите сами по себе си имат някакво значение, но са показателни за състоянието на българският обществен и политически живот.
http://www.dnes.bg/evroizbori-2014/2014 ... 1-2.225619
Единствената партия на НОРМАЛНИТЕ ХОРА – Реформаторският блок със сигурност без шансове за прескачане на 6% бариера. Едва 2,5%. За сметка на това трета политическа сила се очертава новата мода - партията на Барека - партията на кръглите идиоти. Не че евро-изборите сами по себе си имат някакво значение, но са показателни за състоянието на българският обществен и политически живот.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Бареков трябва да е доволен.Имало ефект от тез реклами и събрания.
- Kirilicata
- В момента играе: MoneyCrafta
Аз бих казал над 55 годишни пенсии да не се дава глас.BaronZlovon написа:на хора под 21 и над 75 не трябва да им дават да гласуват!
нелегален написа:не искам да имаме никакви взаиомоотношения.Grim Demise написа: столквах ти профила по едно време...
28- Коалиция ББЦ, Вмро, Земеделци ( всека друга сган навила се на уя на Бареков) и 2- Ангел Джамбазки от Вмро. (просто за да му го сложа на Бареков).what if they get me? написа:^ аз пък не разбрах значението на тези числаНякой май ще е застъпник за ВМРО.
А иначе няма да съм застъпник на никоя партия. Не че Бареков не дава по 50 кинта за застъпник..Ама се пак е лайно. И по-жалкото е че има хора, които минават за интелигентни и да му вярват....
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
BaronZlovon написа:на хора под 21 и над 75 не трябва да им дават да гласуват!
+1
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
Liberty написа: Единствената партия на НОРМАЛНИТЕ ХОРА – Деформаторският блок
Най-добре izlez!
Toxic has left the building.
-
Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Андрей, аз и Ерик, ако е гласувал, иначе не знам кой, ма тва е - от целия форум умници, три гласа за РБ.
За сметка на тва Бареков - 5 гласа, БСП - 6, Атака - 2, Витков - 3. Аре хора като Serious Sam ги разбирам, имат някаква идеология и могат да кажат що са направили тоя избор. Дъртите комунисти и възрастните хора, изживели прайма си преди 90-та, тях също донякъде. Ми останалите? Некви недоизсричани полуобяснения, чути от тук и там или просто чекия с правото им на глас, щото просто не могат да мислят за повече.
Да ви еба майката проклета, че животът ми трябва да се определя от такива глупаци.
За сметка на тва Бареков - 5 гласа, БСП - 6, Атака - 2, Витков - 3. Аре хора като Serious Sam ги разбирам, имат някаква идеология и могат да кажат що са направили тоя избор. Дъртите комунисти и възрастните хора, изживели прайма си преди 90-та, тях също донякъде. Ми останалите? Некви недоизсричани полуобяснения, чути от тук и там или просто чекия с правото им на глас, щото просто не могат да мислят за повече.
Да ви еба майката проклета, че животът ми трябва да се определя от такива глупаци.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
не ве мангалите ше измрат от глад до 21Nreth написа:BaronZlovon написа:на хора под 21 и над 75 не трябва да им дават да гласуват!
+1