Miller family

Какво да гледаме
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Miller family

Мнение от The Wolf »

Значи филма не беше нещо особено, ма си промених мнението за Анистан, мислех, че е грозна корва, дето не става за чеп за зеле и не може да играе, ама като я видех гола си рекох... тя не била лош човек бе, става. Е, има леко коремче, ама има страхотно тяло, за комедийки е идеал :D
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Re: Miller family

Мнение от Tiny »

Какви коремчета, не се излагай.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

fun fact: анистън дълги години не може да преглътне липсата на Брад Питовата пишка и страда от огромни депресии и чести визити при психиатри :!:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Филмчето не беше лошо. Но имаше една огроооооооомна дупка в него и тя се казваше -дж. анистън. Всички други бяха на място, ама тая е такова дърво, че се чудя защо още не се е застреляла след спирането на "Приятели". В общи линии се търпеше, докато не реши да се прави на стриптизьорка, което вече само по себе си беше гротескно :cry:
Крава да бяха сложили, пак щеше да е по-предизвикателна.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Wolf
В момента играе: Във форума.
Обратна връзка:

Мнение от The Wolf »

Tiny написа:Какви коремчета, не се излагай.
Не знам, на мен като прави стриптиза накрая ми се стори, че някак го прикрива и има две три излишни килца по корема...
Публикувай отговор