Nosgoth
Nosgoth
Обявиха Nosgoth и... well, shit. Не че няма да го пробвам, но asymmetric multiplayer PvP team-based 3rd person action не е точно това, което човек би очаквал от Legacy of Kain.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Re: Nosgoth
Старата аудитория, която знае какво е Legacy of Kain, иска добро сингълплеър продължение.
За новата аудитория, която харесва мултиплеър арена-базираните игри, LoK не значи нищо и няма да обърне никакво внимание на името и сетинга.
Типичен пример за brand mismanagement - за кого е тая игра?
За новата аудитория, която харесва мултиплеър арена-базираните игри, LoK не значи нищо и няма да обърне никакво внимание на името и сетинга.
Типичен пример за brand mismanagement - за кого е тая игра?
Come, my raven, it could be a lark.
Аз честно казано съм мислил преди за нещо такова, но с отворен свят, и set-нато при войната между вампиритие и hylden-ите в миналото на света, защото, както и да го погледнем, хората в Nosgoth са възможно най-неспособната и некадърна раса.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Работата е много зле.Това мулти са го отрязали от Dead Sun. Непростимо е! 
TheChosen1 написа:даджайците
Пълна простотия...
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Legacy of Kain ми е любимата поредица откакто се помня...
Тази игра е някакъв адски епичен провал.
-.-
Тази игра е някакъв адски епичен провал.
-.-
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
Носгот, аз предпочитам нос Емине(м).
Сега ще замълча.
Сега ще замълча.