Проблем със звукът.

Проблеми, съвети, ъпгрейд
sohigh
В момента играе: COD 4 MW3

Проблем със звукът.

Мнение от sohigh »

Здравейте,на всички.Нов съм във форума и има проблем.Нямам звук,в рамките на около 14 дневен период,компютъра ми не беше включван.Сега нямам звук,нямам идея дали съм за дъно или за драйвари. Искам да ви попитам, какво да направя? Пробвах и със "System Restor",но отново нищо.Всъщност се чува много тихо.Не е напълно изчезнал.

Благодаря предварително.
Dizzy
Обратна връзка:

Re: Проблем със звукът.

Мнение от Dizzy »

Щом си имал звук досега, явно не е от драйверите. Виж в контролния панел настройките за аудио, може от там да е намален по някаква причина
slider
Обратна връзка:

Мнение от slider »

Щом не е изчезнал напълно, значи някъде от настройките трябва да може да се оправи. Ако имаше проблем с хардуера вероятно изобщо нямаше да се чува
layercake
В момента играе: CS

Мнение от layercake »

AdmiralGeneralVasko написа:Мощно земетресение в Япония

В петък в северо-източната част на Япония стана мощно земетресение със сила 7,3 бала.
По съобщение на Националното метеорологическо управление на страната, епицентърът на подземните трусове се намираше на изток от префектура Фукушима, на 320 км. от брега. Огнището се намираше на дълбочина 10 км.
Беше обявена заплаха от цунами с височина около един метър, поради което започнаха да евакуират сътрудници от аварийната АЕЦ „Фукушима-1”.
Силни трусове бяха фиксирани по цялата територия на основния японски остров Хонсю, а също на остров Хокайдо.

а ти си мислиш че имаш проблем....
Технологията HAARP
Публикувай отговор