ее тъй ли ве
очаквах да е поне толкова добър колкото предишния :<
ше пиша мнение като го гледам и аз
Новият Стар Трек...
Re: Новият Стар Трек...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
За мен пък предишния беше отвратителен... скоро ще го гледам и този...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
индиидOmega-x написа:ха-ха
стар трек
хаха
Малко по-слаб от предния... Опитали са се да направят няква яка история и тя докато почна и свърши.
Тук отново ми намирисва на онова лайно сценарист D. Lindelof ли къв е - филмът загатва, че ти готви нещо голямо и накрая се питаш - е само това ли е?
D.L. не е част от екипа сценаристи на филма от 2009г. - който придава усещането за завършен продукт.
Иначе ефектите отново бяха на мн високо ниво, а 3d-то беше класи над 3d простотията Iron Man 3.
7.5/10
Тук отново ми намирисва на онова лайно сценарист D. Lindelof ли къв е - филмът загатва, че ти готви нещо голямо и накрая се питаш - е само това ли е?
D.L. не е част от екипа сценаристи на филма от 2009г. - който придава усещането за завършен продукт.
Иначе ефектите отново бяха на мн високо ниво, а 3d-то беше класи над 3d простотията Iron Man 3.
7.5/10
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Стабилен фейл, още повече че не ми се чакаше за имакс прожекцията и го гледах на най-малкия екран сигурно, нищо не се виждаше. дизапойнт съм. чакам си мас ефект филма.
тежки нокаути
Omega-x написа:ха-ха
стар трек
хаха
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай