довиждане слово
- - Алминатора -
довиждане слово
Противно на очакванията ви, според заглавието въпрос на моята тема няма да се направи собствената си довиждане за вас - в действителност, моята дейност форума ще остане същата, както е в наши дни - в санитарния минимум, така че все още мога да се наречеактивен член;
Но това, което бих искал да привлека вниманието ви е миналото, настоящето и бъдещето на форума (nehronologichen разгледани с цел) - като ние го виждаме. Фактът, че аз съм член на тази малка общност от почти седем години, аз мисля, че мога да предостави необходимата, така че да ги наричат "власт" не само да ви кажа, но ви помоля да прочетете края, че моята собствена креативност, без естествено шофиране сте принудени да търпят идеи, залегнали.
Факт е, че т. нар.. Форум "подарък" е доста сиво и не изпълнен с надежда. В мнението на множество потребители се срещат упреци към него като "форум вече не е същото", "остава малко по-активни членове" и така нататък. Наистина е така - хора, които години преди 2-3-5 "ядро" на форума са отговорни за цялостния си вид, вече не пишат или много по-малко активни, тъй като те са били преди.
Всъщност, не, аз няма да отида в продължителни съдебни решения;
Ще ви отговоря директно.
Добре дошли на естествено развитие на нещата. Където нищо не трае вечно. Дори този форум, ние всички толкова са привикнали. Причината за това? Хората се променят. Форумът се състои от хора. Форумът се променя с тях. Приеми го.
Грах.
Но това, което бих искал да привлека вниманието ви е миналото, настоящето и бъдещето на форума (nehronologichen разгледани с цел) - като ние го виждаме. Фактът, че аз съм член на тази малка общност от почти седем години, аз мисля, че мога да предостави необходимата, така че да ги наричат "власт" не само да ви кажа, но ви помоля да прочетете края, че моята собствена креативност, без естествено шофиране сте принудени да търпят идеи, залегнали.
Факт е, че т. нар.. Форум "подарък" е доста сиво и не изпълнен с надежда. В мнението на множество потребители се срещат упреци към него като "форум вече не е същото", "остава малко по-активни членове" и така нататък. Наистина е така - хора, които години преди 2-3-5 "ядро" на форума са отговорни за цялостния си вид, вече не пишат или много по-малко активни, тъй като те са били преди.
Всъщност, не, аз няма да отида в продължителни съдебни решения;
Ще ви отговоря директно.
Добре дошли на естествено развитие на нещата. Където нищо не трае вечно. Дори този форум, ние всички толкова са привикнали. Причината за това? Хората се променят. Форумът се състои от хора. Форумът се променя с тях. Приеми го.
Грах.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Re: довиждане слово
Тия от Кърджали бате вече минават през гугъл транслейт, за да се изразят на езика на държавата, в която живеят, дееба 
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Не знам смешно ли ми е, или Алмито толкова е затъпял от това право, че не може да измисли по-добър начин за тролене 
Грах.
Грах.
WeAreGettingClose
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Алминаторе, неа да завършиш гимназия
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- - Алминатора -
AЗ УЧА ПРАВО В СОФИЙСКИЯ
ВСИЧКО МИ Е ПОЗВОЛЕНО.
кифлите по дискотеките в студентски дето учат "економика и бизньес" и "маркетьенг" в УНСС знаете ли как ми се кефят като научат къде и кво уча
А, А, АААААААААААААААААААА?

ВСИЧКО МИ Е ПОЗВОЛЕНО.
кифлите по дискотеките в студентски дето учат "економика и бизньес" и "маркетьенг" в УНСС знаете ли как ми се кефят като научат къде и кво уча
А, А, АААААААААААААААААААА?
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
ма нещо против мекото говорене ли имаш?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- - Алминатора -
позволено ми е да имам нещо против всичко, защотоdenik написа:ма нещо против мекото говорене ли имаш?
УЧА ПРАВО В СОФИЙСКИЯ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
То остава от йкуномьекътъ и маркьетьенгъ да не ти връзват.
УНСС е бардак like no other.
Ма друго си е като кажеш "Психология, СУ" и всичко женско в радиус седем квартала е подмокрило гащите, се едно си джеймс бонд и вече спираш да ги качваш в астъна.
Се'шсее, шефски?
УНСС е бардак like no other.
Ма друго си е като кажеш "Психология, СУ" и всичко женско в радиус седем квартала е подмокрило гащите, се едно си джеймс бонд и вече спираш да ги качваш в астъна.
Се'шсее, шефски?
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
ами, начи, такова
брат
възползвай се от правото си да умреш![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
брат
възползвай се от правото си да умреш
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Жалко че ще си пропилееш годините да учиш висше в България : /
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- Маце Борко
- В момента играе: Пойдохме нахуй
Слушайте го тоя човек, не всеки път се обажда, ма като се обади - се ше е на място.Timeghoul написа:право у гъзо
Правото е в гъза, Алминатора е очаквал друго и са като е разбрал колко омазано с лайна е, прави обратна реакция и почва да иронизира, move on, нищо интересно
Как гласувахте бе, смотаняци?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
Изсирам се ПРАВО в миризливата ти уста, кърджалийски глупако! 
Toxic has left the building.
Никак, защото съм само бегло запознат и не съм преценил положителните и отрицателните страни на нов АЕЦ.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
Тва правото в бг е смешна история. МОже и да е уж най-престижното в СУ, ама тебе само безпреспективност те чака. може и да не си тъп, ма факът че се праиш на толко тъп говори колко си тъп.
аз изпрасках НЕ-то без дори да прочета кво пишеше на хартишката острани там
- Toxic Forever
- Обратна връзка:
Нормално.
Още малко - централа може и да няма в Белене, но затвор ще има!
И ще блъскате по цял ден за една филия мухлясал хляб.
Още малко - централа може и да няма в Белене, но затвор ще има!
И ще блъскате по цял ден за една филия мухлясал хляб.
Toxic has left the building.
що имам чувството че секи един, дето говори за работа във тоя форум, не е изработил и една стотинка с акъла или ръцете си