http://zamunda.net/details.php?id=324240&hit=1
Препоръчвам. Много готино и свежо филмче ((:
Comme un chef
-
- Мнения: 3766
- Регистриран на: 01 Авг 2008 21:21
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
- Местоположение: Чупим кръста ти.
Comme un chef
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- Wong Fei Hung
- Мнения: 210
- Регистриран на: 26 Окт 2006 15:06
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
- Обратна връзка:
Re: Comme un chef
Приятна комедия, за гастрономи, готвачи, звезди, ресторанти, изискана кухня и изтънчени ястия, каквито само французите могат да правят 
Жан Рено изпълни ролята си на известен готвач с необходимата доза увереност и самочувствие, но неговот его пострада от срещата му с младия, но обещаващ Жаки Боно, който успя да му покаже другата страна на кулинарното изкуство, която включваше симбиоза между новото и старото - новото бидейки молекулярната кухня в противовес със старомодните начини и рецепти.
Малко ми напомни за Рататуй, но тук нямаше чак толкова същинско готвене, в смисъл създаване на рецепти, а по-скоро един по-рафиниран поглед над самата професия и престижа който носи.
Имаше приятни подробности и хитринки за това как да подобрим начина на готвене и крайния резултат, които ми направиха впечатление и някои ще ги пробвам при следващите си кулинарни опити
Не огладнях от този филм, но пък и не останах с празен стомах 
7/10

Жан Рено изпълни ролята си на известен готвач с необходимата доза увереност и самочувствие, но неговот его пострада от срещата му с младия, но обещаващ Жаки Боно, който успя да му покаже другата страна на кулинарното изкуство, която включваше симбиоза между новото и старото - новото бидейки молекулярната кухня в противовес със старомодните начини и рецепти.
Малко ми напомни за Рататуй, но тук нямаше чак толкова същинско готвене, в смисъл създаване на рецепти, а по-скоро един по-рафиниран поглед над самата професия и престижа който носи.
Имаше приятни подробности и хитринки за това как да подобрим начина на готвене и крайния резултат, които ми направиха впечатление и някои ще ги пробвам при следващите си кулинарни опити


7/10
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
Re: Comme un chef
Много свежо, добре прекарани час и половина 

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
