The Cube

Какво да гледаме
......
В момента играе: LoL

The Cube

Мнение от ...... »

сравнително як филм, малко е dafuq did i just watch, ама е як. после ще гледам другите два.
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: The Cube

Мнение от The Chameleon »

защо направи цяла тема за тва о.О
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
......

Мнение от ...... »

може би щото ме е изкефил но не е толкова смислен че да го пусна в смислените филми? а ти що направи темата за оня филм и то в общия? :lol:
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

щото е общ :)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

В общи линии

The Cube - добър филм, оригинална идея.
The Cube 2 - може да мине за добър, все така оставя въпроси около сюжета след приключването му. Лично на мен ми хареса доста.
The Cube Zero - тъп. Има яки капани на места и с това се изчерпва всичко хубаво във филма. Филма предоставя възможност да надникнем "отвъд" стените на клуба, да видим живота на стандартните "оператори" които движат цялата система и между временно някакви затворници се опитват да се измъкнат от поредния куб...
¯\_(ツ)_/ ¯
......

Мнение от ...... »

Гледах и третия. Първият ме изкефи с мрачния и клаустрофобичен сетинг и това че нямаше обяснение какво е куба. Втория ме изкефи че добавя неща като манипулация на времето и паралелни реалности, но разочарова с края. Третият беше жестоко тъп, далеч по добре щеше да е да не разкриват кой или какво седи зад цялата работа.
a.k.a Alcatraz
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

И трите не ми харесаха. По принцип се кефя на подобни нестандартни идеи ама ми бяха прекалено "dafuq did i just watch" :)
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Sentinel* написа:Гледах и третия. Първият ме изкефи с мрачния и клаустрофобичен сетинг и това че нямаше обяснение какво е куба. Втория ме изкефи че добавя неща като манипулация на времето и паралелни реалности, но разочарова с края. Третият беше жестоко тъп, далеч по добре щеше да е да не разкриват кой или какво седи зад цялата работа.

Нямаше да е лошо да разкрият, ама... Ама защо по такъв плосък начин, с ужасен сюжет и просто отвратителна игра...
¯\_(ツ)_/ ¯
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

мерси, изтеглих си първите 2
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam
Горд Пролетарий
Обратна връзка:

Мнение от Serious Sam »

Ти сериозно ли не си гледал Кубът? :shock:
¯\_(ツ)_/ ¯
......

Мнение от ...... »

и аз не ги бях гледал, просто ми се гледаше ъндъргаунд сай-фай и си дръпнах. сега ще дръпна още.
a.k.a Alcatraz
Публикувай отговор