Diablo3 молба
- The Reaper
Diablo3 молба
Пичове има ли някой с излишен guestpass за новото диабло, че доколкото чувам доста са се изложили, а ми се иска да видя първо за какво става дума преди да се дават пари.Гледах, че за Starter Edition нямало да се изисква парола 30 дена след премиерата, но тоя стартер никъде не мога да го намеря. Торенти не съм теглил, но четох в коментарите, че навсякъде нещо не вървяло.
ПП: Ако имате някаква друга идея, от къде мога да пробвам играта, моля споделете.
ПП: Ако имате някаква друга идея, от къде мога да пробвам играта, моля споделете.
Re: Diablo3 молба
А какво ще кажеш да изгледаш милионите тонове ревюта и видеота по темата?
А и guess pass-а няма да ти помогне с нищо. Разликата между 10 левел и 30 (където получаваш всички магии) и от на Сатан петата до на Господ прическата.
А и guess pass-а няма да ти помогне с нищо. Разликата между 10 левел и 30 (където получаваш всички магии) и от на Сатан петата до на Господ прическата.
- The Reaper
Ревюта нарочно не искам да гледам защото за мен в играта най-важното е историята(демек ще има спойлери) и това дали на мен лично ще ми хареса как са се справили с геймплея. Разлики сигурно има, но 100 лева за игра са си множко ако не си заслужава.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
лея е диабло
декард кейн умира
адрия е предателка
тириел става човек
вече можеш да прочетеш някое ревю
декард кейн умира
адрия е предателка
тириел става човек
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Хамелеоне, толкова пропадна..... 
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
аз съм деградант кери, един ден и ти ще си деградант 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
И най-вече Тириел е негърБаш Гад написа:лея е диабло
декард кейн умира
адрия е предателка
тириел става човек
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
ариел също, бтв 
天皇陛下万歳。。!
Пълни олигофрени... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
sad li si ve lainovoz 
天皇陛下万歳。。!
Ти сигурен ли си,че за диабло 3 питаш?The Reaper написа:за мен в играта най-важното е историята
Майната и на основната линия. Реализацията ѝ е отврат.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
долан съкс мн хард
天皇陛下万歳。。!
както и д3 съкс мн хард 
То и вие съксвате мн хард, ама...

- The Reaper
За баш гадта имам само това да кажа http://www.youtube.com/watch?v=Kxb_sNcXi7w#t=30s
ПП: А сега сериозно има ли някой, който да има идея как да пробвам нормално работещо демо на играта?
ПП: А сега сериозно има ли някой, който да има идея как да пробвам нормално работещо демо на играта?
На мен ми се струва,че ти се играе безплатно.
Какво общо има Diablo с история,пълни глупости
Ъм... първо - всеки трябва да има право на демонстрация преди да купи нещо, освен ако самата проба не поврежда продукта. Колите имат test drive, филмите имат trailer-и, книгите обикновено можеш да вземеш и да прочетеш част от тях докато си в книжарницата и игрите трябва да имат demo версия. Второ - историята в Diablo всъщност е добра и ако някой я е пропуснал - това си е техен проблем.RivaTNT написа:На мен ми се струва,че ти се играе безплатно.
And if you could have seen her there
Boys if you had just been there
The swan was in her movement
and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll
Boys if you had just been there
The swan was in her movement
and the morning in her smile