dj cat e пич и бих пил по бира с него, евала за спортната злоба
едит : брааат ше кажеш, че си от вчера в пцм и ей ся ше го баннат след темата ти
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
qftthewhitestig написа:DJ Cat не ме дразни толкова. Нека си изкава мнението, било то грешно или правилно. Дразнят ме тея дето си правят по 5 акаунта и спамят.
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
С или без DJ Cat в тоя форум винаги ще се псува, винаги ще се троли и т.н., това би трябвало да ти е ясно. Модераторски контрол тук няма. Освен ако не си Шерифа е доста трудна задача да бъдеш баннатDante написа:Дреме ми на куро, както сте забелязали - вече не пиша тук. Просто тоя педал се изсира в абсолютно всяка една тема за игри или филми, давайки "комптетентното" си мнение. И всички останали му се ВРЪЗВАТ и почват да се псуват. ЕЙ това ме дразни.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
+1thewhitestig написа:DJ Cat не ме дразни толкова. Нека си изкава мнението, било то грешно или правилно. Дразнят ме тея дето си правят по 5 акаунта и спамят.
ИЕАХ!Щом сме дрОгарчета вече и аз ще си извада фистарата от газо то ти.Така и така ми трябва да млата враговете на родинатаThe Chameleon написа:изродче, исках само до простатата да ти бръкна у дупето, то пък много навътре отишлоайде от днес сме първи дружки с теб, мир и разбирателство