Форумът е абдикирал

Нещата от живота
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: Форумна инициатива - да премахнем паразита DJ Cat

Мнение от The Chameleon »

i lol'd

dj cat e пич и бих пил по бира с него, евала за спортната злоба :evil:

едит : брааат ше кажеш, че си от вчера в пцм и ей ся ше го баннат след темата ти :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

dj cat me kefi
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Какво има да ти писва бе Данте :shock: това е само някакъв форум.
Аз все си мисля, че някакви безживотни тъпири, които си правят акаунти и тролват, са доста по-неприятен елемент на един форум, но пак не може да става въпрос за писване :lol:. Ей така, защото очакваш да прочетеш нещо по-интересно в дадена тема, а виждаш как децата са се изсрали :o
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
......
В момента играе: LoL

Мнение от ...... »

inb4 porednata "napuskam foruma" tema
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Get a life dude. Не една ами цели две теми :lol:
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
......
В момента играе: LoL

Мнение от ...... »

posta na alminatora iz4ezna qko dim :lol:
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

на тоя абсолютно всяко едно мнение му е хейт и определено има някакви проблеми момчето ама ти как може да се вживяваш толкова за някъв форум, кво ти пука за тоя изобщо? мен даже ми е забавен :D а ако толкова те дразни го сложи във врагове и готово. а и освен тва е ясно, че няма да бъдат взети никакви мерки. и съм съгласен с гипо, че троловете са в пъти по-досадни.
Аватар
thewhitestig

Re: Форумът е абдикирал

Мнение от thewhitestig »

DJ Cat не ме дразни толкова. Нека си изказва мнението, било то грешно или правилно. Дразнят ме тея дето си правят по 5 акаунта и спамят.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

thewhitestig написа:DJ Cat не ме дразни толкова. Нека си изкава мнението, било то грешно или правилно. Дразнят ме тея дето си правят по 5 акаунта и спамят.
qft
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
SonicVibe
стига спамил
В момента играе: real_life.exe

Мнение от SonicVibe »

Ти мани го тоя, кажи дали Android 4-ката за SE Live with Walkman наистина е такава бъгава пръчка, както всички разправят...
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Dante написа:Дреме ми на куро, както сте забелязали - вече не пиша тук. Просто тоя педал се изсира в абсолютно всяка една тема за игри или филми, давайки "комптетентното" си мнение. И всички останали му се ВРЪЗВАТ и почват да се псуват. ЕЙ това ме дразни.
С или без DJ Cat в тоя форум винаги ще се псува, винаги ще се троли и т.н., това би трябвало да ти е ясно. Модераторски контрол тук няма. Освен ако не си Шерифа е доста трудна задача да бъдеш баннат :lol: Ако искаш сериозни дискусии пиши в друг форум, тука те са рядкост.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

аз го бях забравил тоя :) не ми пречи, във форума има място за всички. доста повече ме дразнят примерно като почнат някви да си сменят аватарите и никовете и се чудиш ся тоя влад ли е, нокти ли е... декстъра е яко тъпо парче

пък ти вече като не пишеш често тука, не виждам кво ти пречи

като цяло фейлна с тия две теми да ти кажа :D
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

good old dante :D

edit : Enemy Pentakill! Dante has left THE GAME :!:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

thewhitestig написа:DJ Cat не ме дразни толкова. Нека си изкава мнението, било то грешно или правилно. Дразнят ме тея дето си правят по 5 акаунта и спамят.
+1
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

Дразни ме само хамелеона,щото не иска да сме приятели.Хамелеоне бъди мое дрОгарче.Когато се видим да ме биеш(АХАХАХАХАХА :lol: :lol: )вече ще е твърде късно да ме молиш да сме дрОгарчета(да ме молиш за милост)
ОТНОВО!!!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

изродче, исках само до простатата да ти бръкна у дупето, то пък много навътре отишло :oops: айде от днес сме първи дружки с теб, мир и разбирателство :!:
天皇陛下万歳。。!
Аватар
reborn_izrod

Мнение от reborn_izrod »

The Chameleon написа:изродче, исках само до простатата да ти бръкна у дупето, то пък много навътре отишло :oops: айде от днес сме първи дружки с теб, мир и разбирателство :!:
ИЕАХ!Щом сме дрОгарчета вече и аз ще си извада фистарата от газо то ти.Така и така ми трябва да млата враговете на родината :lol:

Всъщност са като се замислим,дразнат ме спамботовете дето ркламират неща.
ОТНОВО!!!
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

Тая тема е такъв жалък, нещастен фейл, че чак по-рано в недоумение се отказах да се разписвам.. и нашия взе пък че я редактира. :lol:

Та, през тръбата ми е - колкото за него, толкоз и за тебе, не се безпокой. :wink:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

Бе не знам кво става, аз ли посраснах или нещо друго, ма бг форумното пространство ми е тясно и съм в отчаяно търсене на нов мейн форум.

Едно време със сигурност не беше така, по форумите пишеха хора, дето наистина имаха интереси, а сега всеки втори селски дрисък от Етрополе може да си направи регистрация и да почне да демонстрира компетентност. Повечето олдскуул къмюнитита се разпаднаха или защото членовете им навършиха години, или понеже им беше вкарана една инжекция от селяци.
DJ Cat и такива като него по принцип са безобидни, но липсата на свежа форумна кръв е доста по-фатална. Най-младият потребител, който съм запомнил е Декстъра, а и той вече е абитуриент, да не говорим, че е.... Декстъра.

Иначе Митака не знам що не се научи, че с емоционални изблици (не съм видял първия вариант темата и слава богу сигурно, та само мога да гадая) в интернет просто не става. В тоя смисъл Dante е най-големият олдскуул тука, щото е абсолютно същото кюфте като преди пет години. Всички се променят, само рекънекта е вечен :!:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

не кюфте, а КАРТОФ :o :D
джумерки