Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Разсмя ме на моменти доста, саундът също ме надъха. Гот е, щото показват некви спечени деца в ситуации с цици, ама някак неадекватно смешно. Като концепция прилича на онова клипче, дето 5 годишно гангстерче пуши цигара с отбрани жестове или папагал, който рапира в ритъма на песента примерно Хареса ми.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
санудтрака е най- добрата част от филма ако ме питате
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Велик филм ве Кво не му хареса на края, аз си мислех че ше свърши много по-тъпо. А то продължаваше и продължаваше да става все по-епично... Верно малко излишно беше с обясненията за college fund-а, но това не е филм в който да търсиш поучителност. Можеха да орежат глупостите и да дадат само Коста с новинарката примерно