Скалата казва:НАА!НА ВАЩА МАМА!

Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Ти си виновен.Всичко тръгна от твоята тема където каза че напускаш форума.Там аз се разлигавих,а после и други се появиха.И нищо не са съсипали.Тоя форум беше ебаси умрелото место преди фитнесреволюцията.И да наричаш хората прости,когато ти самият принадлежиш към най-простата и груба(по интернет) прослойка на обществото-дебилите от форума на ПЦ маниа,това ми се вижда лицемерно.Джони Спагети - написа:паляци прости, не сте забавни и съсипахте форума
reborn_izrod написа:Ти си виновен.Всичко тръгна от твоята тема където каза че напускаш форума.Там аз се разлигавих,а после и други се появиха.И нищо не са съсипали.Тоя форум беше ебаси умрелото место преди фитнесреволюцията.И да наричаш хората прости,когато ти самият принадлежиш към най-простата и груба(по интернет) прослойка на обществото-дебилите от форума на ПЦ маниа,това ми се вижда лицемерно.Джони Спагети - написа:паляци прости, не сте забавни и съсипахте форума