има ли ЖЕНИ?!?!
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
има ли ЖЕНИ?!?!
аве батки тука само маже ли има ве???
аз очаквах тука да им мн сладки какички да се запознаеме и да говориме за мусколи да ходиме на кафенца а у
обаче досиа нито една не се обажда бахти

Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
- reborn_izrod
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
Re: има ли ЖЕНИ?!?!
затва иуркам Боби да тренира да напрае мусколите и бицарите и да посне снимки от бала и тва ше привлече мн мадами тука аз не мога да посна не сам мн фотогеничен ама боби е 
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
марто нямаш спирка ей 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
фитнес-маняк
-
фитнес-маняк
аве каде е онзи СКИУЗ тои нали познаваше мн жени ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
-
фитнес-маняк
батка ква е таиа трастика тая прилича на боби в гръб
ау нее ти си я помпи на мене ми даи кака ти андрейа бразиер тя е мн маняшка женска батка БАТКЕСА ахахаха
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
така'а ли бе?фитнес-маняк написа:батка ква е таиа трастика тая прилича на боби в гръб![]()
![]()
ау нее ти си я помпи на мене ми даи кака ти андрейа бразиер тя е мн маняшка женска батка БАТКЕСА ахахаха
¯\_(ツ)_/ ¯
-
фитнес-маняк
стиа ве извратен геронтфил бабоебец познавам барети ште те издам на ченгетата да те видиме как ште шибаш бабички в затвора

Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
-
фитнес-маняк
кажи така у затвора и веднага ште дойде БЪБА да ти изтрака клиоштавиа гъз. сигорно и гипо ште се навие вапреки че той само вкашти сигурно се праска нема ли некои нормален у тоиа фором нема ли ЖЕНИ?!?
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Бхати, то бива бива да нямаш вкус ама тва твойто на нищто не прилича!
¯\_(ツ)_/ ¯
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
ама тоя и в затвора ли е бил

Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
фитнес-маняк
не никога не сам аз сприах химиата и уважавам законат и редат ама ти сто про ште полежиш като те хванат предрусал в ниакоа тамна уличка 
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
ша си спестя коментара за майка ти и тъмната уличка и ша кажа че ми е адски забавно
трупам си коментарчета и форума има нов тролл
трупам си коментарчета и форума има нов тролл
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
фитнес-маняк
ако имаш предвит че сам иак като тролл благодариа ти аз сам и широк и широко скроена личнос мога да приема комплемент дори от жалак наркоман като тебе 
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
stoian_flaisa_
кви жени искате по форумите бе ахах ахах
ако искате жени стегнете се малко да не сте кат голи охлюви плужеци с девствен мустак отгоре на сичко и тръгнете из града като бели хора
..... сега тва е малко расистко така като казвам КАТО БЕЛИ ХОРА, аз нищо против черните немам даже напротив те са още по големи машинки като РОНИ КОЛМАН ( които не го знае се едно му липсват първите 7 години - това е изрода на аватара ми ! )
![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
ако искате жени стегнете се малко да не сте кат голи охлюви плужеци с девствен мустак отгоре на сичко и тръгнете из града като бели хора
..... сега тва е малко расистко така като казвам КАТО БЕЛИ ХОРА, аз нищо против черните немам даже напротив те са още по големи машинки като РОНИ КОЛМАН ( които не го знае се едно му липсват първите 7 години - това е изрода на аватара ми ! )
рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
-
фитнес-маняк
еи колко е умен стоиан и образован ПОКЛОН батенка след джей катлар и РОНИ ти си ми НАИ ГОЛЕМИА идол

Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
stoian_flaisa_
недеи че са изчервих ахахахахаха па не е убаво човек да са изчервява що кръвта от ерекцията му отива в главата
рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!