ИЗСПОРТЕН СВЯТ
- reborn_izrod
ИЗСПОРТЕН СВЯТ
Те тука тема за блъскане.Да се мериме кой кво блъска и по колко.Бе вие нещо блъскате ли изобщо?
ОТНОВО!!!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- reborn_izrod
Re: ИЗСПОРТЕН СВЯТ
Що толкоз недружелюбно?Ти май не си фен на спортоветеStylized Corpse написа:че те блъснем с чернио джиб тебе
ОТНОВО!!!
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
е тоа е от мойте! риборна сигурно е мноо як ама аз съм най големйа дивак във фитнеса.
на скрипеца блъскам със стотачка на мъртвата тяга вдигнах веднъж инструкторката мноо се впечатли и правихме секс в кенефа малко трудно ми стана тогава от химията ама беше яко доволна остана. на лежанката малко куцам още тегавеняк със 180 ама работим за СИЛА и МАСА и никой не ми ПАЗИ ПАЗЕНЕТО Е ЗА ПЕДАЛЧЕТА НАЧИНАЕЩИ!!!
знам че сам мноо як ама продалжавам да блъскам за да стана говедо като рони колеман и джей кътлар те са мойте БОГОВЕ!
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
Drecher
- В момента играе: Всичко без всякакви Русофобски изцепки и Японски RPG-та.
Вратата на хладилника.reborn_izrod написа:Бе вие нещо блъскате ли изобщо?
Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
- reborn_izrod
Я блъскам по успоредки и лостове откак ми се разпра белиа дроб преди има нема вече 4 години.И докторчето вика "Яко блъсканйе момче". Спорта ме държи извън болници пичове,колко повече блъскам толко по-малък е шанса да се върна в пирогоф.Иначе малко над средното ниво мисля че съм,по над 10 коремни възлизаня праа на една сериа,моа и по 24-25 кофи на сериа,моа по 17-18 набираниа и силови моа по 6-7.Само дето като одих на бойно самбо си прецаках кръста и треаше да прекрата с него,ма ше видим с некви кинезитерапии мое да пробам.
ОТНОВО!!!
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
АХАХАХАХАХА ТОА СМЕШНИЯ ХЕРКУЛЕС БАТЕ
легенда
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
- reborn_izrod
Не бе тва е Галин Калчев Релефат в целата си мощщщщ!Ти мани ташак той си е откАчен.Рамбу смъртта http://vbox7.com/play:9ef2b59b&al=2&vid=82880
ОТНОВО!!!
-
фитнес-маняк
Ернестине тва дето го зобиш на снимката е много мазно и калорично не прекалявай с тия неща всеки има нужда да разпусне от време на време режима ама ти сигурно всеки ден. няма да си ЯК и РЕЛЕФЕН като дейвид хаселфох 
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
Mitio Krika
Абе, маните ги тия химии ли са кво са, само се тровите с тва
верно, че ти помагат по бързо да станеш нацепен маняк ама си вредите на здравето маняци, за тва най аиляк си е яко блъскане и протеинчета!
-
фитнес-маняк
ЕЕЕ КРИК кво стаа маняче???
чистиме ли за лятото? 
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
Mitio Krika
Чистим се батка както мн пъти съм казвал, фитнеса калява хем ума, хем тялото!
-
фитнес-маняк
мене ми остана малко шкембе и тия цицки от химията аре кажи к'во използваш да го пробвам и аз 
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
Mitio Krika
сам най-качествената стока батка!
- thewhitestig
Хамелеона ще постне в тази тема.
- reborn_izrod
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
И защо ми е да правя подобно нещо?thewhitestig написа:Хамелеона ще постне в тази тема.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
фитнес-маняк
хамелеона иска да клати японски малолетни пачи обаче те не се кефят мн мн на мускулести батки и на него не му се налага да ходи на фитнес и да тренира което е мн голяма кирия за него. успех хамелеоне! 
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
- Till.Lindemann
аве за цицки - лицеви опори. треньора едно време викаше, че през живота си само лицеви е правил, пък имаше мега големите гърди. + нацепени, което е мн рядко
бойното самбо не е лошо, аз принципно на бойните изкуства по-съм фен, пробвах шотокан, муай-тай/кикбокс, дори джу джицу минах за малко, ама то тея седяха в града два месеца, и после заминаха, кво.
бухането в зала е добро, ама нямам време напоследък. пък и си трябва химия, квот и да си говорим. жуленето на лостове дето викаш, хич дори не е лошо+ бях чел, че в америка спец частите бачкат единствено със собственото си тяло. демек лостове, успоредки ftw
бойното самбо не е лошо, аз принципно на бойните изкуства по-съм фен, пробвах шотокан, муай-тай/кикбокс, дори джу джицу минах за малко, ама то тея седяха в града два месеца, и после заминаха, кво.
бухането в зала е добро, ама нямам време напоследък. пък и си трябва химия, квот и да си говорим. жуленето на лостове дето викаш, хич дори не е лошо+ бях чел, че в америка спец частите бачкат единствено със собственото си тяло. демек лостове, успоредки ftw