напускам форума
- - Алминатора -
напускам форума
смятам да напусна форума завинаги в следващите 1 - 2 седмици 
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
- reborn_izrod
Re: напускам форума
Махай се!Джони Спагети - написа:смятам да напусна форума завинаги в следващите 1 - 2 седмици
ОТНОВО!!!
Може да си тъп трол, но аватара ти ме кефиreborn_izrod написа:Махай се!Джони Спагети - написа:смятам да напусна форума завинаги в следващите 1 - 2 седмици
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Жувотновъд
Това действие е не само препоръчително, но и задължително.Джони Спагети - написа:смятам да напусна форума завинаги в следващите 1 - 2 седмици
Ти като интелигентен млад юрист (или там квото е) не искаш след време някой да изрови глупостите, които си писал тук и да накърни репутацията ти.
-
{SuPa-1337-Killa}
- Псевдо рейцър
- В момента играе: Всичко без аниме игри
аз смятам да клецам майка ти завинаги в следващите 1 - 2 седмици 
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
А до кой трябва да пишем , че да си изтрием ацц-то ?
Казва се "на кого" бе, келеш. Как смяташ изобщо да пишеш на админа като родния си език не знаешEcTeTa написа:А до кой трябва да пишем , че да си изтрием ацц-то ?
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
- SonicVibe
- стига спамил
- В момента играе: real_life.exe
- dobre
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
ке да ти нашокам канчето на тебе , думай квото питам->Изход<- написа:Казва се "на кого" бе, келеш. Как смяташ изобщо да пишеш на админа като родния си език не знаешEcTeTa написа:А до кой трябва да пишем , че да си изтрием ацц-то ?
Ами пиши на боби бе, не е като да кажеш, че форумът се пука по шевовете от активни админиEcTeTa написа: ке да ти нашокам канчето на тебе , думай квото питам
http://pcmania.bg/phpbb3/memberlist.php ... ofile&u=55
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
твърде хубаво за да е истина... Дори за една-две седмици...Джони Спагети - написа:смятам да напусна форума завинаги в следващите 1 - 2 седмици
¯\_(ツ)_/ ¯
Драги съфорумници, и аз ви напускам за неопределен период от време. Е, аз няма да правя отделна тема за това
Изпълнен съм с такава сантиментарлност, че дори премахнах алминатора от враговете си...
Така и иначе активните потребители намаляват постоянно...вече е време и аз да продължа нарпед. Сигурно често ще се връщам, все пак този форум никой не може да го напусне истински, но сега за пръв път ще натисна копчето, за което си мисля от деня на моята регистрация:
See you on the other side.
Така и иначе активните потребители намаляват постоянно...вече е време и аз да продължа нарпед. Сигурно често ще се връщам, все пак този форум никой не може да го напусне истински, но сега за пръв път ще натисна копчето, за което си мисля от деня на моята регистрация:
Код за потвърждение: Избери целия код
излез [ ->Изход<- ]-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
и лолд
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
Ти па.->Изход<- написа:дори премахнах алминатора от враговете си...
Значи лесно се напрегаш. Дори аз не съм толкова жесток към Алми.
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!