Кво мислите - по-добре ли ще сме, ако ни набият анално малко китайска дисциплина, вместо да лигавим патакламарката на замирисалия на мърша и все по-финансово импотентен вече ЕС, или иде нов велик комОнизъм и сме китайска проектопровинция?
- discuss.
![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Че те китайците кви са?Розови?Vermic написа:след 10 години да като отидеш на купон и си единствения бял
Fake!Аз съм бял,като мляко.Gipo написа:И негрите не са черни, а са кафяви. Ние също не сме бели, а сме бежови..
You mean like the one i just gave to you?Till Lindémann написа:yea, this is because of the sperm, covering all over your face
gluxia написа: You mean like the one i just gave to you?
Тъй де аз съм от най-великата раса,а всички жълти,лилави,черни и червени да го духат!Till Lindémann написа:gluxia написа: You mean like the one i just gave to you?