Проблема е че като инсталирам играта ми изписва "Unable to find the Ubisoft Game Launcher, please re-install Assassin's creed II.
Ubisoft Game Launcher:
Error code 2."
Пробвах да го инсталирам ръчно но не стана а в конртолния панел го нямам.
Моля ви помогнете.
Проблем с Assassins.Creed.II-SKIDROW
Проблем с Assassins.Creed.II-SKIDROW
ASRock 970 Extreme3 - ATHLON II X2 245/TRAY - 2X2GB DDR3 1600 KINGSTON HYPER X 1TB SEAGATE SATA 6G/7200/32M - PALIT GT220 1G SD3
Re: Проблем с Assassins.Creed.II-SKIDROW
4. Копирайте съдържанието на папка SKIDROW, намираща се на DVD-то, в C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher.
5. Копирайте съдържанието на този торент в в C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher.
Толкова ли е трудно да се чете описанието на торента?
5. Копирайте съдържанието на този торент в в C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher.
Толкова ли е трудно да се чете описанието на торента?
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Да ама аз нямам такава папка не може да я инсталира
ASRock 970 Extreme3 - ATHLON II X2 245/TRAY - 2X2GB DDR3 1600 KINGSTON HYPER X 1TB SEAGATE SATA 6G/7200/32M - PALIT GT220 1G SD3
Препоръчвам ти да си изтеглиш 2-ката от торента Assassin's Creed (Murderous Edition).Просто инсталираш и играеш + това е с всички активирани ДЛЦ-та.
- Ghost_Leader
Папката SKIDROW е на маунтнатия диск.DEVIL97 написа:Да ама аз нямам такава папка не може да я инсталира
Имам предвид че не може да инсталира Ubisoft Game Launcher а без него играта не тръгва.Не знам от какво е защото до сега ми го инсталирваше а сега не може дори и ръчно пробвах и пак не го инсталирва.Ghost_Leader написа:Папката SKIDROW е на маунтнатия диск.DEVIL97 написа:Да ама аз нямам такава папка не може да я инсталира
Ще пробвам предложението на SvRomanov.
Благодаря много на SvRomanov неговото предложение тръгна.