Трябва ми хак :)
-
satanata32
Трябва ми хак :)
Здравейте трябва ми хак .. за УоУ
хакът прави следното .. пращам на "жертвата" програма .. в нея примерно пише ацц и пасс и отстрани има да си избираш колко голд
когато той напише ацц и пасс и натисни изпрати на мен ми спами по скайп (предварително и аз съм отворил програмата), а на него на му се рестартира компа
По-рано я имах, но я изгубих и не мога да я намеря Благодаря Предварително 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Трябва ми хак :)
ПОМОЛИ СЕ НА САТАНАТА ДА ТИ ПОМОГНЕ В ТОЗИ ДЯВОЛСКИ ЛУКАВ ПЛАН
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Nagini71
- В момента играе: World of Warcraft
MW3
DIRT 3
Diablo III
Съгласен съм.The Chameleon написа:ПОМОЛИ СЕ НА САТАНАТА ДА ТИ ПОМОГНЕ В ТОЗИ ДЯВОЛСКИ ЛУКАВ ПЛАН
-
Nagini71
- В момента играе: World of Warcraft
MW3
DIRT 3
Diablo III
Абе , брато толкова ли не можеш да си вдигнеш един герой да си го облечеш а молиш за някакви глупости .. Порасни малко ..satanata32 написа:Здравейте трябва ми хак .. за УоУхакът прави следното .. пращам на "жертвата" програма .. в нея примерно пише ацц и пасс и отстрани има да си избираш колко голд
когато той напише ацц и пасс и натисни изпрати на мен ми спами по скайп (предварително и аз съм отворил програмата), а на него на му се рестартира компа
![]()
По-рано я имах, но я изгубих и не мога да я намеря Благодаря Предварително