Трябва ми хак :)

Проблеми, съвети, ъпгрейд
satanata32

Трябва ми хак :)

Мнение от satanata32 »

Здравейте трябва ми хак .. за УоУ :) хакът прави следното .. пращам на "жертвата" програма .. в нея примерно пише ацц и пасс и отстрани има да си избираш колко голд :) когато той напише ацц и пасс и натисни изпрати на мен ми спами по скайп (предварително и аз съм отворил програмата), а на него на му се рестартира компа :) :) По-рано я имах, но я изгубих и не мога да я намеря Благодаря Предварително :)
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: Трябва ми хак :)

Мнение от The Chameleon »

ПОМОЛИ СЕ НА САТАНАТА ДА ТИ ПОМОГНЕ В ТОЗИ ДЯВОЛСКИ ЛУКАВ ПЛАН
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Nagini71
В момента играе: World of Warcraft
MW3
DIRT 3
Diablo III

Мнение от Nagini71 »

The Chameleon написа:ПОМОЛИ СЕ НА САТАНАТА ДА ТИ ПОМОГНЕ В ТОЗИ ДЯВОЛСКИ ЛУКАВ ПЛАН
Съгласен съм.
Nagini71
В момента играе: World of Warcraft
MW3
DIRT 3
Diablo III

Мнение от Nagini71 »

satanata32 написа:Здравейте трябва ми хак .. за УоУ :) хакът прави следното .. пращам на "жертвата" програма .. в нея примерно пише ацц и пасс и отстрани има да си избираш колко голд :) когато той напише ацц и пасс и натисни изпрати на мен ми спами по скайп (предварително и аз съм отворил програмата), а на него на му се рестартира компа :) :) По-рано я имах, но я изгубих и не мога да я намеря Благодаря Предварително :)
Абе , брато толкова ли не можеш да си вдигнеш един герой да си го облечеш а молиш за някакви глупости .. Порасни малко ..
Публикувай отговор