на село компютъра ми доста често забива (той си е старичък де, ама си го чистя по всякакви възможни начини), ама видях, че в "диспечер на задачите на windows" (ctrl+alt+del) излизат супер много неща, които когато преди беше в нас си спомням, че нямаше толкова много. ще кача снимка да видите :
http://prikachi.com/images/527/4376527K.jpg
отворил съм 2-3 неща, а процесите са 35 - някой ще ми обясни ли защо и какви са тея неща, ии откъде да го оправя ако мога
какви са тея процеси, като не съм отворил нищо 0.0
- TeoKNM
- В момента играе: Assassin's Creed
Borderlands
Mafia 2
Fallout 3 - Местоположение: Лом
- Обратна връзка:
какви са тея процеси, като не съм отворил нищо 0.0
Think he's playin' ?! You better listen what he's saying punk.. don't make me go pop the trunk... on YOU !
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Re: какви са тея процеси, като не съм отворил нищо 0.0
Ами някои програми си имат свои процеси, не мога да ти го обясня точно, но ако е наистина стар компютъра ти препоръчвам ти да изтриеш програмата Egui NOD 32 и също, когато не използваш програми като Bitcomet, utorrent, firefox да не ги оставяш, а да ги спираш, защото firefox смуче доста рам памет, ако си отворил някоя страница с много флаш приложения - adobe flash player (клипчета, игрички), пък и не виждам какво те притеснява, че има толкова много процеси, след като е важно на колко процента ти е натоварен процесора, а аз като пусна Google Chrome-a (браузър подобен на Firefox mozilla) процесора ми отива на 5-10 процента, ако съм отворил няколко бара, а предполагам, че твоя процесор не е 8 ядрен (като моя), така че 11 процента не е нещо особено.
Съвсем нормален брой процеси.
Концентрирай се върху тези, които харчат най-много РАМ памет - като гледам idle процеса ти е на 93 - това е добре.
Относно торент клиента, пробвай Tixati, по-лек е от биткомет.
Концентрирай се върху тези, които харчат най-много РАМ памет - като гледам idle процеса ти е на 93 - това е добре.
Относно торент клиента, пробвай Tixati, по-лек е от биткомет.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
И все пак тоя процес най-горе ми се струва подозрителен. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS