Копувате ли оригинални игри?
- TheChosen1
- В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Re: Копувате ли оригинални игри?
Копих си, да, няколко оригинални игри !
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
- MoonFlame
- В момента играе: Skyrim, Titan Quest
- Обратна връзка:
Нацвъквайки анкетите една след друга скоро мозъчния ти капацитет ще се изчерпа напълно и ще постваш само празни анкети.

Китките помнят цвета...
- MoonFlame
- В момента играе: Skyrim, Titan Quest
- Обратна връзка:
MoonFlamе написа:MoonFlame написа:Нацвъквайки анкетите една след друга скоро мозъчния ти капацитет ще се изчерпа напълно и ще постваш само празни анкети.![]()
![]()
Извинявай, ама си го просеше.![]()
ИДИОТ
Интересно ми е дали на другите ще им писне от мен или от мен повече. Знам, че и теб те мъчи този въпрос. Досега не бях виждал себе си. Благодаря ти за възможността.
Китките помнят цвета...
Vermic написа:Гласувам за теб!
бюлетина номер 8 indeed
-
MoonFlame написа:MoonFlame написа:Нацвъквайки анкетите една след друга скоро мозъчния ти капацитет ще се изчерпа напълно и ще постваш само празни анкети.![]()
![]()
Извинявай, ама си го просеше.![]()
ИДИОТ
Интересно ми е дали на другите ще им писне от мен или от мен повече. Знам, че и теб те мъчи този въпрос. Досега не бях виждал себе си. Благодаря ти за възможността.[/quote]
Основния проблем не е тоя дебил, а че има много като него в Б-я .... Тъжно но истина.
Къде е отговора "кУпувам, ако си заслужават"? Моят вот отива за 'sry za latinicata' или нещо такова.