Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
и не че нещо ама Био Уеар?!? втф
те от кога правят стратегии и то от калибъра на Генералс
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
Както казах вече, сега трябва само да обявят стратегия с викинги и оставам щастлив за следващите 2 години.
Иначе тема да се прави сега е малко рано, въпреки, че ЕА сигурно ще ни заринат от реклама.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
Хах, тъкмо щях да пусна тема ала " Y U NO WANNA POST TOPIC ABOUT GENERALS 2 FORUM !?"
Иначе след гаврата, която беше "Command and Conquer 4" се радвам, че ЕА решиха да оставят вселените на Tiberium и Red alert на мира (поне за сега). "Генералите" не са ми любимата ми част от "космоса" на ЦнЦ(Абе какво се ебавам I'm totally jissing in my pants!), но въпреки това е добро място от което могат да възкресят поредицата. С нов Енджин, ново Студио, достатъчно време за разработване и най-важното, че се връщат към корените на ЦнЦ може този път даже и да надхвърлят очакванията. Както е казал народа "Нова булка, нов късмет". Единственото нещо което ме дразни за сега е че няма да включат никакви инструменти/map editor-и за модифициране с новия енджин(Frostbite 2): http://www.ppmsite.com/forum/viewtopic.php?t=31720
Малко Скрийншотове(на новите емблеми на фракциите): GLA EU
bgKommando написа:
Иначе след гаврата, която беше "Command and Conquer 4" се радвам, че ЕА решиха да оставят вселените на Tiberium и Red alert на мира (поне за сега).
Поздрави
EA обяви официално разработката на Command & Conquer Tiberium Alliances - free-2-play браузър/мобилна MMO стратегия
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Ако я направят кадърно, сиреч не променят из основи механиките на старата Generals, а само да ги доразвият, ще бъда най-доволния геймър на света. Готов съм дори да си купя Collector's Edition и доста по-мощно PC само заради нея. Защо ли обаче си мисля, че ще е провал...