Защо, по дяволите...
Защо, по дяволите...
...не ми се отварят поне едно 30% от сайтовете. Мнозинството от които са чуждестранни, но има и някой изключения като novini.bg, svejo.net и подобни лайна. Не че ми трябват тея български сайтове, но най-малкото е депресиращо да знам, че са ми подрязани крилата, един вид, и че свободата ми в интернет не е пълна. Другото на ръка е, че не ми се отваря paypal.com, и ми прави сериозен проблем, като искам да купя нещо от ebay.co.uk или amazon.co.uk. Чистил съм кеша, бисквитките, историята на търсене, но без резултат. С рутер съм ако има значение. И още нещо... в последните три години скоростта на интернета ми прогресивно намалява, чак сам се учудвам как може да съм такава балама и да не съм ги сменил тея от унакса с нещо по-добро. Please, help..
LA COKA
- Love_Kittens
- В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Re: Защо, по дяволите...
С преинстал софтуерните проблеми винаги изчезват
и форматиране на дисковете, разбира се
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Такива мизерии съм виждал само от сдаващи багажа рутери... Почти убеден съм, че там е проблема, но просто си направи тест махни го и вържи компютъра директно... Провери и скоростта как е тогава...bulLshi7 написа: С рутер съм ако има значение.

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- Infy
- В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
След това можеш да пробваш и да му сложиш последния фърмуер, който можеш да си намериш от сайта на производителя. После от Administration->Firmware посочваш файлчето, което си дръпнал. Даже може и да пробваш с DDWRT ако не ти пука за рутера вече. Така съм виждал да се "оправя" рутер, но ако е нещо хардуерно you`re screwed