Препоръка за игри .
Препоръка за игри .
Здравейте ! На скоро си взех волан с педали . Гледах различни форуми , но намирах хубави игри , които не ставам за моят компютър : 1,84Ghz ; Ram 512mb ; video card 128 mb ; всички тези игри които видях надминават лимита . Бихте ли ми казали някоя Racing (drift) игра , която да не надминава тези изисквания . Благодаря предварително !
-
Мr.Anderson
Re: Препоръка за игри .
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- thewhitestig
Човека си е взел волан и педали, а вие му предлагате LEGO Racers и Underground 2? Засрамете се.
Пич, играй LFS, rFactor, GTR 1-2, WTCC, Colin McRae 2-3-4-5, Toca Race Driver 2-3, iRacing, Total Immersion Racing, Richard Burns Rally. Тези които изброих досега са за състезания на затворена писта и/или рали стейджове. Ако искаш нощни гонки пък ти препоръчвам: Street Legal Racing, Street Racing Syndicate, Midnight Club 1 и 2, Juiced, LA Street Racing. Aко пък искаш друг аркаден рейсър: Driver 1 до 4, почти всички NFS-та, Flat Out 1 и 2. Ако си решил, че ти се играе ММО рейсър, TrackMania Nations и Project Torque са най-готините. Всички игри които изброих досега ще вървят добре на машината ти. Бих ти препоръчал и NFS World Online към MMO категорията, но се съмнявам да ти тръгне. Айде, късмет с избирането, надявам се да съм помогнал.
Пич, играй LFS, rFactor, GTR 1-2, WTCC, Colin McRae 2-3-4-5, Toca Race Driver 2-3, iRacing, Total Immersion Racing, Richard Burns Rally. Тези които изброих досега са за състезания на затворена писта и/или рали стейджове. Ако искаш нощни гонки пък ти препоръчвам: Street Legal Racing, Street Racing Syndicate, Midnight Club 1 и 2, Juiced, LA Street Racing. Aко пък искаш друг аркаден рейсър: Driver 1 до 4, почти всички NFS-та, Flat Out 1 и 2. Ако си решил, че ти се играе ММО рейсър, TrackMania Nations и Project Torque са най-готините. Всички игри които изброих досега ще вървят добре на машината ти. Бих ти препоръчал и NFS World Online към MMO категорията, но се съмнявам да ти тръгне. Айде, късмет с избирането, надявам се да съм помогнал.
Засрамен съм,ама иначе Легото е яка ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?

Много ми харесват игрите ! Но да те питам да ми кажеш ако знаеш някоя игра , подобна на тези , но да има повече нещо като свободен дрифт и по малко рейсинг .
Или да речем дрифт писти ! Запален съм по дрифта
Или да речем дрифт писти ! Запален съм по дрифта
- thewhitestig
Специялно дрифт игра? хмм.. сещам се само за Initial D но нея мисля. че я няма за PC. Иначе LFS (Live For Speed) ще ти свърши работа. Там управлението е доста реалистично, и като си с затворен или LSD диференциял, колите се носят много зрелищно. Но ще ти е трудно да му хванеш цаката. Изисква време. Повечето хора я играят тая игра с мишка, аз я играя с клавиетура. Пиши ми ЛС ако искаш да ти дам настройките си.