Моля,ако някои знае да сподели как да оправч проблема
MinecraftMP 1.8.1 PROBLEm
- DeeperTester961
- В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer
MinecraftMP 1.8.1 PROBLEm
Здравейте!Предполагам,че всички знаят играта Minecraft.Когато исках да се конектна в сървъри ми изписва или ''Unkown'' host,или Bad ''Login''...всеки сървър,в който искам да вляза ми дава такъв проблем
Търсих всякакви начини,за да го оправя,но безуспешно!
Благодаря предварително 
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Re: MinecraftMP 1.8.1 PROBLEm
Започвам от очевидното: легална ли е играта?
Продължавам с очевидното, ако не е , публичен ли е сървъра, а ако е, опита ли Force Update? (това ще ти дел-не модовете, имай в предвид)
Продължавам с очевидното, ако не е , публичен ли е сървъра, а ако е, опита ли Force Update? (това ще ти дел-не модовете, имай в предвид)
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- DeeperTester961
- В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer
Играта не е легална,изтеглих я от нета,но много приятелчета ми казват че можела да се играе в private servers,дори аз играх преди,но мисля че не беше 1.8.1...ако можеш да ми пратиш версия,която може да се играе в private servers,ще съм ти благодарен!Telba написа:Започвам от очевидното: легална ли е играта?
- Sabaka
- В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
- Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
Аз играя нелегална, и мога да вляза само в сървъра, правен от приятел. За други не знам. Съберете се хора и си играите.DeeperTester961 написа:Играта не е легална,изтеглих я от нета,но много приятелчета ми казват че можела да се играе в private servers,дори аз играх преди,но мисля че не беше 1.8.1...ако можеш да ми пратиш версия,която може да се играе в private servers,ще съм ти благодарен!Telba написа:Започвам от очевидното: легална ли е играта?
Продължавам с очевидното, ако не е , публичен ли е сървъра, а ако е, опита ли Force Update? (това ще ти дел-не модовете, имай в предвид)(отделно да те питам Force update помага ли да тръгне играта в пиратски сървъри?) Благодаря предварително
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Опасявам се, съм с легална, и не мога да ти помогна със версия, но мога да ти дам насока:
В конфиг файла на сървъра (на приятел най-често) има едно Public. Ако е пуснато (не знам, TRUE ли беше, "1" ли беше...Ще се ориентираш по другите неща в конфига) сървърът ще пуска и с пиратски.
А самият сървър може да се тегли от сайта на майнкрафт.
В конфиг файла на сървъра (на приятел най-често) има едно Public. Ако е пуснато (не знам, TRUE ли беше, "1" ли беше...Ще се ориентираш по другите неща в конфига) сървърът ще пуска и с пиратски.
А самият сървър може да се тегли от сайта на майнкрафт.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- Stakoz
- В момента играе: Call of Duty:Black ops
- Обратна връзка:
Няма за ко да се притвсняваш! Според мен това е от сървъра в който се опитваш да се конекнеш,защото когато бях със старата версия пак ми излизаше такъв надпис.Въпросът ми е със хамачи ли я играеш?