MinecraftMP 1.8.1 PROBLEm

Игри за PC
Аватар
DeeperTester961
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer

MinecraftMP 1.8.1 PROBLEm

Мнение от DeeperTester961 »

Здравейте!Предполагам,че всички знаят играта Minecraft.Когато исках да се конектна в сървъри ми изписва или ''Unkown'' host,или Bad ''Login''...всеки сървър,в който искам да вляза ми дава такъв проблем :( Търсих всякакви начини,за да го оправя,но безуспешно!
Моля,ако някои знае да сподели как да оправч проблема :) Благодаря предварително :)
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Re: MinecraftMP 1.8.1 PROBLEm

Мнение от Telba »

Започвам от очевидното: легална ли е играта?
Продължавам с очевидното, ако не е , публичен ли е сървъра, а ако е, опита ли Force Update? (това ще ти дел-не модовете, имай в предвид)
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Аватар
DeeperTester961
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer

Мнение от DeeperTester961 »

Telba написа:Започвам от очевидното: легална ли е играта?
Продължавам с очевидното, ако не е , публичен ли е сървъра, а ако е, опита ли Force Update? (това ще ти дел-не модовете, имай в предвид)
Играта не е легална,изтеглих я от нета,но много приятелчета ми казват че можела да се играе в private servers,дори аз играх преди,но мисля че не беше 1.8.1...ако можеш да ми пратиш версия,която може да се играе в private servers,ще съм ти благодарен! :) (отделно да те питам Force update помага ли да тръгне играта в пиратски сървъри?) Благодаря предварително :)
Аватар
Sabaka
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...

Мнение от Sabaka »

DeeperTester961 написа:
Telba написа:Започвам от очевидното: легална ли е играта?
Играта не е легална,изтеглих я от нета,но много приятелчета ми казват че можела да се играе в private servers,дори аз играх преди,но мисля че не беше 1.8.1...ако можеш да ми пратиш версия,която може да се играе в private servers,ще съм ти благодарен! :) (отделно да те питам Force update помага ли да тръгне играта в пиратски сървъри?) Благодаря предварително :)
Аз играя нелегална, и мога да вляза само в сървъра, правен от приятел. За други не знам. Съберете се хора и си играите.
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
Аватар
Telba
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Обратна връзка:

Мнение от Telba »

Опасявам се, съм с легална, и не мога да ти помогна със версия, но мога да ти дам насока:
В конфиг файла на сървъра (на приятел най-често) има едно Public. Ако е пуснато (не знам, TRUE ли беше, "1" ли беше...Ще се ориентираш по другите неща в конфига) сървърът ще пуска и с пиратски.
А самият сървър може да се тегли от сайта на майнкрафт.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Аватар
Stakoz
В момента играе: Call of Duty:Black ops
Обратна връзка:

Мнение от Stakoz »

Няма за ко да се притвсняваш! Според мен това е от сървъра в който се опитваш да се конекнеш,защото когато бях със старата версия пак ми излизаше такъв надпис.Въпросът ми е със хамачи ли я играеш?
Публикувай отговор