Въпрос за нов PS3
Въпрос за нов PS3
Застана ми нов PS3 160GB за 270$ , който само остана да потвърдя и да ми донесе един познат от USA...не съм запознат много с конзолите,някой може ли да ме светне за тоя модел кой е най-лесния начин за хакване..някакви USB флашки или трябва да се отваря...
Re: Въпрос за нов PS3
Най-добре не го хаквай и си взимай игри от чужбина. Ако си решил обаче има блогове на хакери, които могат да го направят. Сам едва ли ще се справиш.
playstation se hackva elementarno !
- Hurricane922
- В момента играе: Severance:Blade Of Darkness
Аве в Америка ел. уреди и така нататък нали са с различно напрежение,сигурен ли си,че няма да се прецака конзолата?
-
Радостин Стефанов
Контакта е коренно различен - ще ти трябва преходни задължително. Иначе конзолата си има адаптер преди да подаде към платките. (както и компютрите б.т.в.)
Конзолата винаги трябва да се намира в държавата в която се намирате вие самия. Дори адаптер в противен случай не може да ви помогне да я ползвате.
Има адаптер вътрешен но тои е нагласен на 120v така че с европеската мрежа със сигурност ще изпуши!!!така 4е ти трябва допълнителен външен адаптер които да смъкне напрежението на 120v!!!Радостин Стефанов написа:Контакта е коренно различен - ще ти трябва преходни задължително. Иначе конзолата си има адаптер преди да подаде към платките. (както и компютрите б.т.в.)
-
Радостин Стефанов
Нали това му казвам и аз - че трябва да си намери преходник от щатски на бг стандарт.