Въпрос за нов PS3

Раздел за всичко конзолно от Magnavox Odyssey до текущото конзолно поколение.
mystnt

Въпрос за нов PS3

Мнение от mystnt »

Застана ми нов PS3 160GB за 270$ , който само остана да потвърдя и да ми донесе един познат от USA...не съм запознат много с конзолите,някой може ли да ме светне за тоя модел кой е най-лесния начин за хакване..някакви USB флашки или трябва да се отваря...
X-ray
В момента играе: с цици

Re: Въпрос за нов PS3

Мнение от X-ray »

Най-добре не го хаквай и си взимай игри от чужбина. Ако си решил обаче има блогове на хакери, които могат да го направят. Сам едва ли ще се справиш.
Аватар
Infernal
В момента играе: на компютъра

Мнение от Infernal »

playstation se hackva elementarno !
Аватар
Hurricane922
В момента играе: Severance:Blade Of Darkness

Мнение от Hurricane922 »

Аве в Америка ел. уреди и така нататък нали са с различно напрежение,сигурен ли си,че няма да се прецака конзолата?
Радостин Стефанов

Мнение от Радостин Стефанов »

Контакта е коренно различен - ще ти трябва преходни задължително. Иначе конзолата си има адаптер преди да подаде към платките. (както и компютрите б.т.в.)
Аватар
Harcort
В момента играе: на Телевизор

Мнение от Harcort »

Конзолата винаги трябва да се намира в държавата в която се намирате вие самия. Дори адаптер в противен случай не може да ви помогне да я ползвате.
x-men

Мнение от x-men »

Радостин Стефанов написа:Контакта е коренно различен - ще ти трябва преходни задължително. Иначе конзолата си има адаптер преди да подаде към платките. (както и компютрите б.т.в.)
Има адаптер вътрешен но тои е нагласен на 120v така че с европеската мрежа със сигурност ще изпуши!!!така 4е ти трябва допълнителен външен адаптер които да смъкне напрежението на 120v!!! :stooped:
Радостин Стефанов

Мнение от Радостин Стефанов »

Нали това му казвам и аз - че трябва да си намери преходник от щатски на бг стандарт.
Публикувай отговор