Български Геймплей на игри!
- Team_Games
- В момента играе: Call of Duty MW2, Call of Duty Black Ops,NFS,
Български Геймплей на игри!
Здравейте на всички момчета и момичета, не искам да спамя, нов съм във форума, но искам да ви представя колекция Български ревюта на PC игри. http://vbox7.com/user:team_games . Коментирайте ! Благодаря!
Re: Български Геймплей на игри!
Хахаха, какво трябва да значи това? Искаш да покажеш, че можеш да четеш ли?

- Team_Games
Не
Искам да ви покажа просто няколко Gameplay Comentary клипчета! Не мисля, че са чак такава излагация... Стараем се всички от отбора!
- - Алминатора -
Направете си форум!
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
"Фак!Мрете зомбита! Колко сте,бе?! Head head head head!"
Не съм впечатлен, това не е геймплей коментар, а просто произволните реплики, които човек пуска докато играе.
Ако играете сами на игрите, правете ги да са забавни,пускайте лафове...Ако сте повече от един човек на игра, коментирайте ситуацията помежду си с цел хумор. Ако пък не търсите хумора, давайте го по-рецензионно... "Глава глава глава глава" не го докарва...
Когато пък реално коментирате, не затлачваите речта си с "ммм" "ъъъ", а премисляйте репликите преди да ги кажете.
Не съм впечатлен, това не е геймплей коментар, а просто произволните реплики, които човек пуска докато играе.
Ако играете сами на игрите, правете ги да са забавни,пускайте лафове...Ако сте повече от един човек на игра, коментирайте ситуацията помежду си с цел хумор. Ако пък не търсите хумора, давайте го по-рецензионно... "Глава глава глава глава" не го докарва...
Когато пък реално коментирате, не затлачваите речта си с "ммм" "ъъъ", а премисляйте репликите преди да ги кажете.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- Team_Games
Наистина благодаря за упрека, ще го вземем под внимание!!!Telba написа:"Фак!Мрете зомбита! Колко сте,бе?! Head head head head!"
- NoName
- В момента играе: Белот ...
- Обратна връзка:
Изгледах едно клипче до половината и ме отказахте ... уникално смотано сте го направили, по-тъпо от това едва ли може да стане, като осъзнавам факта че сте на по 12 години, пак не ви оправдава и си остава уникално смотано.
Ето ви един пример как трябва да се правят тези неща: www.vbox7.com/user:tsolovvv
С неговите видео помагала изиграх Silent Hill 2 на хард, и малко от Bio Hazard и Silent Hill 1 ... Увлекателно направени клипчета, ПРЕДВАРИТЕЛНО режисирани, ЯСНА дикция, добър хумор, интересни коментари и най-важното СЕРИОЗНО отношение към играта. Разбирам че тези игри не са много подходящи за вашата възраст но поне може да почерпите опит от помагалата на Цолов ...
Ето ви един пример как трябва да се правят тези неща: www.vbox7.com/user:tsolovvv
С неговите видео помагала изиграх Silent Hill 2 на хард, и малко от Bio Hazard и Silent Hill 1 ... Увлекателно направени клипчета, ПРЕДВАРИТЕЛНО режисирани, ЯСНА дикция, добър хумор, интересни коментари и най-важното СЕРИОЗНО отношение към играта. Разбирам че тези игри не са много подходящи за вашата възраст но поне може да почерпите опит от помагалата на Цолов ...
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
- Team_Games
Така, това са ревюта НЕ епизоди да бъдем ясни.Плюс това ние не правим Walktrough! Клипчетата се правят с цел да разберат хората за какво става въпрос в игратаNoName написа:Изгледах едно клипче до половината и ме отказахте ... уникално смотано сте го направили, по-тъпо от това едва ли може да стане, като осъзнавам факта че сте на по 12 години, пак не ви оправдава и си остава уникално смотано.
Ето ви един пример как трябва да се правят тези неща: http://www.vbox7.com/user:tsolovvv
- thewhitestig
На тоя малчуган клиповете са му по-интересни. http://www.youtube.com/user/Venomancer97#p/u
Имаше едно предаване "Геймъри Шоу". Там водещите направо къртеха 
thewhitestig написа:На тоя малчуган клиповете са му по-интересни. http://www.youtube.com/user/Venomancer97#p/u
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Team_Games
Какво трябва да значи тая емотикона?AcTivE написа:thewhitestig написа:На тоя малчуган клиповете са му по-интересни. http://www.youtube.com/user/Venomancer97#p/u
Абе не го ли помните тоя бе. Ти нали беше един дето си направи клипче със своя приятел
и сложи там некфи смешни ефекти като ток и т.н. и ние те ебавахме няколко дена и ти свали клипчето.
Само питам де.
и сложи там некфи смешни ефекти като ток и т.н. и ние те ебавахме няколко дена и ти свали клипчето.
Само питам де.
мисля че е плъх
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки
обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън
Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата
баси волята имат тез мишки
- Team_Games
не ? Незнам, за първи път правя клипове.vasito написа:Абе не го ли помните тоя бе. Ти нали беше един дето си направи клипче със своя приятел
Само питам де.
http://vbox7.com/play:3cc258bb28
Не съм се смял толкова на клипче от доста време...
Не съм се смял толкова на клипче от доста време...
AMNESIA AMNESIA AMNESIA!!! Същия човек който е направил клипа на fear 3 да направи пълен playthrough на Amnesia в няколко клипа и ви ставам фен до живот! 
- Till.Lindemann
кво да ви кажа момчета...
- Team_Games
Клипа е качен!nephalem написа:AMNESIA AMNESIA AMNESIA!!! Същия човек който е направил клипа на fear 3 да направи пълен playthrough на Amnesia в няколко клипа и ви ставам фен до живот!
Надявам се вторият клип да изглежда малко повече на този 
- Team_Games