Рейс игра
Рейс игра
Предложете някаква рейс игра подобна на Need For Speed поредиците съзтезания дрифт ала бала без Live For Speed за тези изисквания RAM 1 GB VIDEO/NVIDIA GE FORECE 6150/PROCESSOR 3000+ 1.81 GH/
Re: Рейс игра
Street Racing Syndicate - Доста прилича на NFS Underground.
добра е но искам да видя и други предложенияvanmx написа:Street Racing Syndicate - Доста прилича на NFS Underground.
Да игрите с рейсове са доста пренебренгвани напоследък http://www.youtube.com/watch?v=Zg0R6C0W5MU ето игра с рейс
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- thewhitestig
Sreet Legal Racing, Juiced, Midnight Club
пич говоря за Race игри не за игри с реисiddqd написа:Да игрите с рейсове са доста пренебренгвани напоследък http://www.youtube.com/watch?v=Zg0R6C0W5MU ето игра с рейс
- thewhitestig
А ти неуспя ли да схванеш, че той се ебава с теб?GaBcaTa написа:пич говоря за Race игри не за игри с реисiddqd написа:Да игрите с рейсове са доста пренебренгвани напоследък http://www.youtube.com/watch?v=Zg0R6C0W5MU ето игра с рейсно мерси все пак
- Kirilicata2012
- В момента играе: 4chan
Ем, не всички сме умствено надарени като тебе.thewhitestig написа:А ти неуспя ли да схванеш, че той се ебава с теб?GaBcaTa написа: пич говоря за Race игри не за игри с реисно мерси все пак
Im back 
- thewhitestig
Не съм ти искал мнението.
- Kirilicata2012
И аз не те искам в този форум, но какво да се прави...thewhitestig написа:Не съм ти искал мнението.
До автора, пробвай Grid, Dirt и като цяло игрите на codemasters.
Im back 
- thewhitestig
Чувствата са взаимни. А и си тъп като гъз. Погледни какво му е PC-то в първия пост и тогава му препоръчвай тея игри.Kirilicata2012 написа: И аз не те искам в този форум, но какво да се прави...
- Kirilicata2012
И какво мислиш, че няма да му тръгнат ли? Грид може би, но с първата Dirt няма да има проблем.thewhitestig написа:Чувствата са взаимни. А и си тъп като гъз. Погледни какво му е PC-то в първия пост и тогава му препоръчвай тея игри.Kirilicata2012 написа: И аз не те искам в този форум, но какво да се прави...
Im back 
- thewhitestig
С тва вградено видео, е доста съмнително да му върви даже и Dirt. Пък какво остава да изкара някъв играем фреймрейт дори и на ниски детайли.Kirilicata2012 написа: И какво мислиш, че няма да му тръгнат ли? Грид може би, но с първата Dirt няма да има проблем.
Хахаха Dirt 1 e двойно по-тежка от последния Dirt 3. На 9800GT dirt 1 върви с 30fps. По-скоро Grid ще върви отколкото Dirt. На това вградено nvidia видео няма как да тръгне. Дори и поддръжката на Pixel Shader 3 е съмнителна на това GF 6150, така че дори може и да не се пусне тази игра
А и друг е въпросът, че се търсят тука игри в NFS стил.
Общо взето това са заглавията, включително това което предложих. Можеш да потърсиш и други игри в сайтовете като Gamespot, но търси заглавия от 2003-2004, защото само те ще вървят задоволително на високи детайли с тази видеокарта.thewhitestig написа:Sreet Legal Racing, Juiced, Midnight Club
Ако си падаш по офроуд:
4X4 EVO
Motorm4x
Cabela's Offroad adventures
Но да говориш, че Dirt е по-тежка от Dirt 3 e меко казано лекомислено.
4X4 EVO
Motorm4x
Cabela's Offroad adventures
Приятел, на тостер ли си ги играл тия игри, че реши, че тройката е по-лека от единициата...? Не че нещо, но аз специално съм отделил месеци на Дърт 1 и знам за какво говоря. Единствената особеност на Dirt 1 е набичения bloom, който изкарва тая ''мазна'' визия и средите, които са далеч по-отворени като пейзажи и далечни полигони/геометрия, пък и това беше първата игра, с рафинирания EGO енджин и е ясно, че като нова технология трябва да се поработи, за да се опознаят особеностите и възможностите и.vanmx написа:Хахаха Dirt 1 e двойно по-тежка от последния Dirt 3. На 9800GT dirt 1 върви с 30fps.
Но да говориш, че Dirt е по-тежка от Dirt 3 e меко казано лекомислено.
Не говоря празни приказки. Със сегашния ми компютър Dirt 3 върви 50-60 кадъра всичко на MAX, а първата част най много 40. 60 прави само на някои писти.Там където има съзтезания с много коли на трасето пада и под 30 fps. Dirt 1 освен че е много по-детайлна и както казваш са се оляли с тоя bloom ефект, явно и не е особено оптимизирана.
Dirt 2 и 3 просто няма с какво толкова да озорят сегашните видеокарти - текстури с много по-малка резолюция, по-малко обекти на пистите, само може би по-ярките цветове правят тези игри по-привлекателни като визия. Хората се кефят на шаренийката
. Ама това че графиката те кефи повече това не означава, че е по-тежка. Грозно и красиво са относителни понятия, а компютърът не прави разлика между двете - той работи с цифри.
Dirt 2 и 3 просто няма с какво толкова да озорят сегашните видеокарти - текстури с много по-малка резолюция, по-малко обекти на пистите, само може би по-ярките цветове правят тези игри по-привлекателни като визия. Хората се кефят на шаренийката