Morty Team форум

Нещата от живота
Заключено
Аватар
thewhitestig

Morty Team форум

Мнение от thewhitestig »

С един колега започнахме форум за гейминг, модинг проекти и други неща, и ще се надявам на вашата подкрепа в развитието му. Ето това е линка: http://www.forums.morty-team.info
Форума е от вчера, така, че недейте да храните, че все още няма нищо.
Deprivd
Обратна връзка:

Re: Gaming forum Morty Team

Мнение от Deprivd »

МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Заебете я тая работа. Само ще си загубите времето.
Аватар
Love_Kittens
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2

Мнение от Love_Kittens »

Няма да е зле да направите малко по-геймърски дизайн на форума щом ще е геймърски... Тоя дизайн е все едно съм във форум за новини... Не се обиждай, но се опитвам да ти дам съвет за по-добро развитие на произведението ви :wink: .
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Обиди се край. Иди му се извинявай като го нагруби така безцеремонно.
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Еми да, прав си че изглежда пошло, но аз обичам изчистените и простите неща. Не случайно PCM форумът съм си го сложил на старата тема. Ще експериментираме с различни теми да видим кое ще стой най-добре.

Изображение
HristoBG
В момента играе: GTA IV, GTA San Andreas

Мнение от HristoBG »

Аз съм въпросния колега.
Както той в първия пост спомена, че иска малко подкрепа и съдействие, така и аз ще го кажа. Не мисля, че си губим времето, защото имаме надежда от това да се получи нещо. Имаме някаква цел, все пак това поддържа форума ни жив. На Вас и на всички останали разчитаме форума да се обогати и да се популялизира. Дизайна, разбира се, че ще се промени, явно сте посетили форума точно в момент на експерименти със стилове. Вярвам, че всеки един е започнал от нищото, като нас, но е получил подкрепа, нали? Надяваме се и ние това да получим. А главната цел за създаването на форума не беше само гейминг. MORTY Team, в който съм и аз, е екип, който се занимава със модификации зa Grand Theft Auto San Andreas/IV. Засега превеждаме San Andreas, може по-късно и IV, ще видим. Малко ще е извън темата, но ако Ви се намират преводачи - метнете ни един. :P

Лек ден.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

>На Вас разчитаме форума да се обогати

hmmmm :lol:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
HristoBG

Мнение от HristoBG »

Да, точно така. Не казвам, че изцяло на Вас, казвам, че разчитаме и на Вас за обогатяването на форума. Не всички теми да са пуснати от Администратора... :wink:
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Бумът на форумите мина в БГ; останаха едни десетина чисто геймърски, които имат много потребители - останалите са или някакви общи, или са без посетители и са останали заебани. Пожелавам ви успех, ама трудно ще успеете да постигнете нещо :)

Може би ще имате повече късмет ако направете специализиран геймърски форум - за някоя игра, която няма форум в БГ, но и това е съмнителна работа.

Преди време се бях хванал и бях направил форум за Диабло 3, което се предполага да има доста фенове, ама в него писахме само 7-8 човека от тоя форум и ташак общо-взето.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
HristoBG

Мнение от HristoBG »

Едно приятелски-настроено мнение да видя. :)

Да, прав си, предполагам наистина е така. Форума донякъде е специализиран, просто се надяваме, че ще добие повече популярност, чак когато официално пуснем българския превод за San Andreas, IV: Scholarship Edition и евентуално Palm Jumeirah [IV]. Да, много амбициозни проекти, но се надяваме всеки от тях да бъде завършен. А дотогава.. еми, ще се надяваме. :D
vanmx

Мнение от vanmx »

Нищо му няма на дизайна на форума, така си е добре. Според мен обаче трудно може да стане популярен. Трябва или да е започнат преди десет години, когато нямаше голяма конкуренция или зад него да седи нещо - списание, онлайн магазин или нещо подобно.
HristoBG

Мнение от HristoBG »

Предполагам само автора на темата може да поиска такъв тип молба от екипа на форума.

И защо да се трие? Да не се види ли? Можем да се справим с напасти.
А каква изобщо е целта, ми е чудно? Да се регистрираш за една минута и на
следващата да получиш бан, показвайки колко отчаян си, за да направиш подобно нещо.

Ако имаш критика към форума или нещо друго, кажи си го в прав текст, това не е детска градина и предполагам трябва да се държим като зрели. :)
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Ок нека го кажа така, олдфаговете от тоя форум, които висят тука само за да пишат глупости не ги щеме. Ако мислите, че ще допринесете за развитието сте добре дошли, а ако идвате да тролите, ВЪН КУЧКИ!!! Аз за разлика от колегата знам какви индивиди членуват в PCM, тъй като съм прекарал известно време тук. Но въпреки това реших, че е добра идея да рекламирам форума ни тук (поради липсата на модераторски контрол).
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

до утре форума ще е хакнат :!: :lol:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
HristoBG

Мнение от HristoBG »

Останах без думи. :o

Пич, имаш 12k мнения и се държиш като тотален retard, с извинение.
Кисни си като вкиснала краставица тук, не казвам нищо,
но определено правиш лошо впечатление.

Помисли върху това. Няма смисъл да ти наливам акъл.

:wink:
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Хами може да е идола на форума, но това в никакъв случай не го прави елитен :lol: Точно обратно.
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Направете специализиран раздел за Serious Sam и ме печелите :)
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Това вече е малко екстремно. Цял раздел за една игра е доста, независимо колко е добра тя. Иначе си добре дошъл. :)
HristoBG

Мнение от HristoBG »

Много си скъп, бе, бате. :D
Няма нужда от категория за всяка игра, защото така става
много разширено. Но, разбира се, ще има тема в PC Игри. :)
Заключено