Проблем със Skype

Проблеми, съвети, ъпгрейд
AdBlue

Проблем със Skype

Мнение от AdBlue »

Вчера всичко си беше нормално, но днес говорих с един приятел и каза, че не ме чува добре (тихо), увеличих звука на микрофона от настройките на скайп, но сега каза, че чува някакъв силен дразнещ звук. След това реших да видя настройките на звука от контролният панел, а там звука на микрофона ми е посредата, но немога да го увелича, защото е в сив цвят (заключено е). Как да го управя ?
-Stormrаge-
Обратна връзка:

Re: Проблем със Skype

Мнение от -Stormrаge- »

AdBlue написа:Вчера всичко си беше нормално, но днес говорих с един приятел и каза, че не ме чува добре (тихо), увеличих звука на микрофона от настройките на скайп, но сега каза, че чува някакъв силен дразнещ звук. След това реших да видя настройките на звука от контролният панел, а там звука на микрофона ми е посредата, но немога да го увелича, защото е в сив цвят (заключено е). Как да го управя ?
Най-вероятно ти се е прецакал микрофона, размърдай букста .. или най-добре тествай с друг микрофон...
Изображение
--Gort!Klaatu barada nikto!--
Аватар
MetalGearRex
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Обратна връзка:

Мнение от MetalGearRex »

Може да пробваш да си "говориш" с акаунта echo123, който е Sound Test Service. Доколкото го разбирам, ще ти отговаря точно с това, което си му пратил, така че няма да ти се налага да търсиш другарчета за скайп разговор, докато тестваш за проблемите и евентуални решения.
Never save anything for the swim back!
Darksite

Мнение от Darksite »

1 пробвай с ehco123
2 пробвай друг мик
3 пробвай да видиш дали няма да снате да ползваш 2ти jack ако имаш fron panel
4 виж в device menager да не ти се е преебал някой driver или да не е up to date там си има и бутон за update. :)
Публикувай отговор