Първата ми реакция беше WTF и се накефих доста. След като се замислих отново си казах WTF и нещо не ми хареса. От гледна точка на историята на играта не виждам смисъл от цяла нова трилогия. С леджъндери ендинга на Хейло 3 загатнаха нещо, но само толкова. При положение, че Кортана, а може би вече и самият Мастър Чийф са ходещи трупове, не знам какво още има да се види. Тая планета адски много ми мяза на Звездата на Смъртта от Star Wars, но съдейки по дизайна мисля, че е създадена от The Forerunners.
В момента играе: Call of Duty MW2 , Call of Duty 4 , Battlefield Bad Company 2 , Team Fortress 2 , Darksiders , Fallout , Halo ODST , Halo 3 , Super Meat Boy , Just Cause 2 , Grand Theft Auto 4 , Crysis Wars , Crysis 2 и така нататък.
Ами...аз така и не разбрах,но май Bungie нямат да участват изкарването на новите
Хейло игри?(Смисъл трилогията която ще e Failo 4,5,6)
Само Microsoft studios ще участват.
Гот ми е че ще излезат доста нови ексклузиви за xbox-a,който горе долу доминират ps3.
Съгласен съм с John-GOW3,Halo 4,(BF3 ще я има за всички платформи (без нинтендо,но то не е платформа,то е паве)).
Но нямам търпение и за Uncharted 3,видя ми се доста забавна бетата ( нищо че контролера на ps3 e боклук )
Пор. lol @ forum
Harcort написа:Майкрософт е измислил компютъра брат
polecat написа:Ами...аз така и не разбрах,но май Bungie нямат да участват изкарването на новите
В момента играе: Call of Duty MW2 , Call of Duty 4 , Battlefield Bad Company 2 , Team Fortress 2 , Darksiders , Fallout , Halo ODST , Halo 3 , Super Meat Boy , Just Cause 2 , Grand Theft Auto 4 , Crysis Wars , Crysis 2 и така нататък.
polecat написа:Ами...аз така и не разбрах,но май Bungie нямат да участват изкарването на новите
343 Industries ще работят по новите Halo игри.
Е..ще видим какво ще направят.
Ако направят Halo 4 добра колкото и Reach е,то тогава ще я купя със сигурност (но не знам,Bungie са си били винаги в правенето на игрите,нали?)
Пор. lol @ forum
Harcort написа:Майкрософт е измислил компютъра брат