Предложете готова комп. конфигурация

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Infernal
В момента играе: на компютъра

Предложете готова комп. конфигурация

Мнение от Infernal »

Трябва ми готова компютърна конфигурация от някой магазин. Бих си сглобил компютър, но нашите не ми дават. Цената да е до 1000лв и игрите да му вървят на max :D.
AdBlue

Re: Предложете готова комп. конфигурация

Мнение от AdBlue »

Billy Wonka написа:Трябва ми готова компютърна конфигурация от някой магазин. Бих си сглобил компютър, но нашите не ми дават. Цената да е до 1000лв и игрите да му вървят на max :D.

http://www.multirama.bg/product/9609/ko ... g1000.html

Но няма инсталиран уиндоус.
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

AdBlue написа:
Billy Wonka написа:Трябва ми готова компютърна конфигурация от някой магазин. Бих си сглобил компютър, но нашите не ми дават. Цената да е до 1000лв и игрите да му вървят на max :D.

http://www.multirama.bg/product/9609/ko ... g1000.html

Но няма инсталиран уиндоус.
Преглеждайки останалите оферти по магазини от сорта на technomarket,technopolis и.т.н,това е най-доброто предложение - ако не можеш да си сглобиш си го купи.Колкото до игрите на max,малко ше му е тежко,но толкова за 1к.
Аватар
Infernal

Мнение от Infernal »

Мога да си сглобя, но не ми дават :D и се налага да си взема някой готов, но пък готовите са екстра защото производителя е изчислил всичко и имаш голяма гаранция иначе 10x
и аз му бях мернал едно око на този компютър, но сигурно ще е този http://www.technomarket.bg/products/091 ... 61-fragger по - слаб е, но техномаркет дават по-добър лизинг зависи много от възможностите
Аватар
dx4
Обратна връзка:

Мнение от dx4 »

Billy Wonka не се хрълай на тая конфигурация ако пс то ще ти е предимно за игри в днешно време това не си заслужава следващата година ще ти се наложи нов ъпгрейд..
Вземи си една конзола и с хака и с дори игрите които вървят към нея ще ти е по евтино и няма да се налага да пазаруваш части следващата година.
it's never easy....
Аватар
Infernal

Мнение от Infernal »

конзола, за която си заслужава е ps3 със 250gb 700лв. По - добре да е компютър прекалено е скъпо. Пък и ще работя със flash :) и after effects
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

тая първата конфигурация дет му я давате с i3 процесор бе...
Аватар
Infernal

Мнение от Infernal »

Till Lindemann написа:тая първата конфигурация дет му я давате с i3 процесор бе...

За тези пари....
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Ти вече за тея пари можеш да си вземеш лапоп с i3 процесор :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
Infernal

Мнение от Infernal »

denik написа:Ти вече за тея пари можеш да си вземеш лапоп с i3 процесор :lol:
ЛАТОП не ми трябва просто не ми е нужна тази мобилност
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

dx4 написа:Billy Wonka не се хрълай на тая конфигурация ако пс то ще ти е предимно за игри в днешно време това не си заслужава следващата година ще ти се наложи нов ъпгрейд..
Абе глупости, производителите на игри вече рядко вдигат изискванията, щото не им е на печалба. Моя комп си го взех преди повече от 3 години за 800 лева и все още някои нови игри ми вървят на макс
Progressor
В момента играе: Clichequest: Valley of the Grind
Обратна връзка:

Мнение от Progressor »

Не ти дават да си подбереш компонентите или да си сглобиш компютъра, не виждам какъв проблем е да отидеш в някоя по реномирана фирма(iskampc/sky.bg), да си подбереш компонентите и там да ти го сглобят.. няма да ти вземат повече от 20лв за сглобяването пък и хората могат да ти предложат най-доброто за парите.
Аватар
Love_Kittens
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2

Мнение от Love_Kittens »

Като ще ръсиш хиляда лева що не спестиш още 200лв. за 2-3 месеца и да си купиш това: http://www.multirama.bg/product/8308/ko ... gamer.html . Просто не виждам смисъл за чакане 2-3 месеца да си вземеш i3 процесор.. :?:
Аватар
StubbsZombie

Мнение от StubbsZombie »

Не си играй да взимаш готова конфигурация, за същите пари ще вземеш нещо по-добро и няма да е с захранване за 30 лв. дето не се знае кога ще изгърми и какво ще вземе със себе си.
Аватар
Love_Kittens
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2

Мнение от Love_Kittens »

The Game написа:Не си играй да взимаш готова конфигурация, за същите пари ще вземеш нещо по-добро и няма да е с захранване за 30 лв. дето не се знае кога ще изгърми и какво ще вземе със себе си.
Аз от мултирама вече 1 година си стоя с компа и няма проблеми захранването :lol: . Пък и нали има гаранция. Отделно, че човека каза, че не му дават да си сглобява конфигурацията...
Аватар
Infernal

Мнение от Infernal »

mirror_edge написа:
The Game написа:Не си играй да взимаш готова конфигурация, за същите пари ще вземеш нещо по-добро и няма да е с захранване за 30 лв. дето не се знае кога ще изгърми и какво ще вземе със себе си.
Аз от мултирама вече 1 година си стоя с компа и няма проблеми захранването :lol: . Пък и нали има гаранция. Отделно, че човека каза, че не му дават да си сглобява конфигурацията...
хмм... добра конфигурация мерси. Ще си помисля за нея, но са по добре да си изкарам изпитите пък тогава ще видим :D компа е добър захранването малко ме притеснява, че при по - високо натоварване с теазе процесори може да не издържи, но пък твзи 3 години гаранция няма какво да му мисля толкова много. Компютъра от техномаркет е само с две,
а този има по - голям потенциял
Публикувай отговор