windows mobile на nokia
windows mobile на nokia
мога ли да си инсталирам windows mobile на моята nokia x6
благодаря ви предварително
Re: windows mobile на nokia
с каква ОС ти е телефона?cradle of filth написа:мога ли да си инсталирам windows mobile на моята nokia x6
symbian s60v5
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Не мисля, че е възможно, но и за какво ти е? Новите модели на Нокия ще са Windows 7 mobile базирани ...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
новите модели може да са с windows 7 но аз не мисля скоро да го сменям скоро а може би след около 3 години
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Тогава забрави
...Дори някой да се занимава да прави емулатори в което силно се съмнявам то процеса на емулиране ще ти гълта повече от половината процесорно време ...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
- Till.Lindemann
абе симбиана ти върши работа, аз имах 5800 със същата и не беше толкова лоша
поразрови се из руските сайтове, не може да няма начин, но ще ти стои много дървено
поразрови се из руските сайтове, не може да няма начин, но ще ти стои много дървено
и мен ми харесва symbian обаче просто ми е интересно как ще изглежда
symbian УМРЯ !!! А и на windows не им е много добре OS най-добре android
- Till.Lindemann
бе не че е умрял, ама производителите се стремят да си уеднаквят софтуера, за да работят по-лесно заедно, да си правят приложения и тн
ти представяш ли си например ако всички марки лаптопи си бачкаха с отделни операционни системи къв ташак щеше да е. същата работа с телефоните
ти представяш ли си например ако всички марки лаптопи си бачкаха с отделни операционни системи къв ташак щеше да е. същата работа с телефоните
тука си прав.Till Lindemann написа:бе не че е умрял, ама производителите се стремят да си уеднаквят софтуера, за да работят по-лесно заедно, да си правят приложения и тн