Препоръчайте някоя игра в която да има такива моменти на забавен каданс където трябва да се взимат решенията бързо или героя ти захапва дръвцето.Може да са всякакъв жанр , но да има такива кризни моменти които да изискват бързи реакции.Нещо напрегнато.
БЛАГОДАРЯ ВИ !
Игри рефлекс тест :D
-
Serious Sam 1.0
Re: Игри рефлекс тест :D
Ем.. Serious Sam, няма забавени моменти, ама кризисни в които трябва да се действа бързо и ловко - дал Бог... 
- D3v1r0
- В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
Има една игра за която съм научил от PC-Mania - Grid16 - създадено е специално за тестване на геймърски рефлекси... -
http://armorgames.com/play/841/grid16
http://armorgames.com/play/841/grid16
Prince of Persia:The Two Thrones
Star Wars:The Force Unleashed 1,2
Star Wars:The Force Unleashed 1,2
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?

-
Der Meister
- Обратна връзка:
ако имаш предвид нещо като булет тайм-а на макс пейн, освен в макс пейн, във всеки втори шутър/екшън от трето лице има такова 
FEAR, Total Overdose, Max Payne, Reservoir Dogs, Jade Empire(май имаше)
Специално Total Overdose ми хареса доста, има много хумор, яка музика, бързи коли, стрелби, булет ефекти. Reservoir Dogs е подобна, но там екшъна е по-малко, но е една от игрите с най-як булет ефект. FEAR и Max Payne 100% си ги врътнал, така че знаеш за какво става дума.
Enter The Matrix , Mirror's Edge , Timeshift не съм ги играл, но също имат slow motion ефекти.
Специално Total Overdose ми хареса доста, има много хумор, яка музика, бързи коли, стрелби, булет ефекти. Reservoir Dogs е подобна, но там екшъна е по-малко, но е една от игрите с най-як булет ефект. FEAR и Max Payne 100% си ги врътнал, така че знаеш за какво става дума.
Enter The Matrix , Mirror's Edge , Timeshift не съм ги играл, но също имат slow motion ефекти.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Fahrenheit/Indigo Prophecy - 1001% от това, което искаш 
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- DeeperTester961
- В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer
TIME SHIFT,Макар да съм я намразил!!!EcTeTa написа:Препоръчайте някоя игра в която да има такива моменти на забавен каданс където трябва да се взимат решенията бързо или героя ти захапва дръвцето.Може да са всякакъв жанр , но да има такива кризни моменти които да изискват бързи реакции.Нещо напрегнато.
БЛАГОДАРЯ ВИ !