Portal2 [General thread]
Portal2 [General thread]
Предната тема я няма, вероятно заради линкване към торент.
Поука: не линквайте към торент. Вместо това постнете някой забавен скрийншот.
Моето предложение
>Press any key to vent radiological emissions into atmosphere
>press any key to continue
Поука: не линквайте към торент. Вместо това постнете някой забавен скрийншот.
Моето предложение
>Press any key to vent radiological emissions into atmosphere
>press any key to continue
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Re: Portal2 [General thread]
Моя беше темата и постнах линк, защото мислех, че админите не отделят никакво внимание на този форум...
Браво PC Mania!
Браво PC Mania!
- Danivanov
- В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
- Обратна връзка:
Да поствам, да поствам... ми добре...

Това, е прототип на Portal Gun-а
http://www.youtube.com/watch?v=6sY33Wid ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=iLFyeUtcL3Y
Това, е съкровището в действие...
Изработката, е една от най-стойностните, които някога съм виждал, за направата на предмет от игра...

Това, е прототип на Portal Gun-а
http://www.youtube.com/watch?v=6sY33Wid ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=iLFyeUtcL3Y
Това, е съкровището в действие...
Изработката, е една от най-стойностните, които някога съм виждал, за направата на предмет от игра...
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Това е моята любима игра.
Мога да напиша километричен пост в който общо взето ше я възхвалявам, но няма смисъл.
Играта няма слабо място.
Отдавна не ми се е случвало игра да ме държи до 4 сутринта за да я играя. И никога не ми се е случвало игра да ме кара да се смея с глас сам в стаята толкова пъти. Чак ми е тъжно че свърши.
I'm in space!

Alesia Glidewell

A тази песен звучеше от едно радио в първите нива.
Мога да напиша километричен пост в който общо взето ше я възхвалявам, но няма смисъл.
Играта няма слабо място.
Отдавна не ми се е случвало игра да ме държи до 4 сутринта за да я играя. И никога не ми се е случвало игра да ме кара да се смея с глас сам в стаята толкова пъти. Чак ми е тъжно че свърши.
I'm in space!

Alesia Glidewell

A тази песен звучеше от едно радио в първите нива.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
+100500The Grim Reaper написа:Това е моята любима игра.
Играта няма слабо място.![]()
Отдавна не ми се е случвало игра да ме държи до 4 сутринта за да я играя. И никога не ми се е случвало игра да ме кара да се смея с глас сам в стаята толкова пъти. Чак ми е тъжно че свърши.![]()
И аз я играх допреди няколко часа и нямам каквито и да било забележки. Време е за co-op.
ПП
co-op-еца..
Препоръчвам на всеки да го мине с някое аверче.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Много добра игра просто има всичко-пъзели,екшън,мистерий,яка музика,ВСИЧКО!
Евала на Valve.Сега остава само да си я купя оригинал.
Евала на Valve.Сега остава само да си я купя оригинал.
За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?

- Kambino
- В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
Снощи съм играл сигурно 4 часа Co-op с един приятел....уникално е.Добре че днес не съм на работа 
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Въпрос: Whatley в края на играта доста ме хранеше че не съм го хванал като се пусна от релсата, какво говори ако го хванеш?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Аз пробвах да го хвана няколко пъти,но нито веднъж не успявах.Въпрос: Whatley в края на играта доста ме хранеше че не съм го хванал като се пусна от релсата, какво говори ако го хванеш?
Както когато бягаш с Уитли и ГЛаДОС те мами към елена,но това е капан и те убива с нюротоксин-а.Просто не можеш да го хванеш.

-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Дам, разчетох се и се оказва скриптирано да не можеш да го хванеш. 
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Предполагам говориш за пиратско копие...
Отвори играта в конзолен режим и пиши map mp_coop_start (start е първото ниво, можеш да почнеш от друго заменяйки с друга дума, например map mp_coop_catapult1).
Авера ти (пак в конзолен режим) пише Connect xxx.xxx.xxx.xxx, където х-овете са IP адреса ти. В локална мрежа не става (нито виртуална такава - хамачи, гарена, тългъл) и трябва да си играете с direct ip протоколите. Демек хоста има нужда от реално IP, ама в днесшни дни всеки има.
едит: в конзолен режим се влиза, като добавиш -console отзад на таргет полето на шорткъта към играта.
Отвори играта в конзолен режим и пиши map mp_coop_start (start е първото ниво, можеш да почнеш от друго заменяйки с друга дума, например map mp_coop_catapult1).
Авера ти (пак в конзолен режим) пише Connect xxx.xxx.xxx.xxx, където х-овете са IP адреса ти. В локална мрежа не става (нито виртуална такава - хамачи, гарена, тългъл) и трябва да си играете с direct ip протоколите. Демек хоста има нужда от реално IP, ама в днесшни дни всеки има.
едит: в конзолен режим се влиза, като добавиш -console отзад на таргет полето на шорткъта към играта.
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Интересно, че синята топчица се казва Wheatley, а в края на играта нашата протагонистка попада в Wheat field
.
Щеше да е яко, ако накрая ни се беше дала свободата да се поразходим из природата. В тази игра Valve са заложили на cut scenes.
Щеше да е яко, ако накрая ни се беше дала свободата да се поразходим из природата. В тази игра Valve са заложили на cut scenes.
- Kirilicata2012
- В момента играе: 4chan
Ама чакай ти да не мислиш, че житните поля бяха истински?sashetu написа:Интересно, че синята топчица се казва Wheatley, а в края на играта нашата протагонистка попада в Wheat field.
Im back 
що пък да не са истински ?
Ха,ами ако наистина не са истински?Kirilicata2012 написа:Ама чакай ти да не мислиш, че житните поля бяха истински?sashetu написа:Интересно, че синята топчица се казва Wheatley, а в края на играта нашата протагонистка попада в Wheat field.
А

- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Възможно е да не са истински, но не е особено вероятно 
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
-
Мr.Anderson
ТОВА.Е.ЕДНА.ОТ.НАЙ.ЕПИЧНИТЕ.ИГРИ.КОИТО.СЪМ.ИГРАЛ.
Първата игра беше яка, но втората част направо ме отвя! Стори ми се сравнително кратка, а и с изключение на 1-2 пъзела, останалите не бяха осибено трудни, което са бели кахъри, де. Едно голямо ЕВАЛА на Valve - отдавна не се бях забавлявал така.
П.П. Видяхте ли интерактивния тийзър за Super 8 в екстрите? Много готина хрумка.
Първата игра беше яка, но втората част направо ме отвя! Стори ми се сравнително кратка, а и с изключение на 1-2 пъзела, останалите не бяха осибено трудни, което са бели кахъри, де. Едно голямо ЕВАЛА на Valve - отдавна не се бях забавлявал така.
П.П. Видяхте ли интерактивния тийзър за Super 8 в екстрите? Много готина хрумка.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=eaMEIuTxfwM&hd=1
Страхотна история, адски много и свеж хумор, епичен финал...Велика игра...
Valve обичам ви!!!![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Страхотна история, адски много и свеж хумор, епичен финал...Велика игра...
Valve обичам ви!!!

--Gort!Klaatu barada nikto!--