Препоръчайте ми стратегия
Препоръчайте ми стратегия
Значи търся си нещо подобно на Star Wars Rebellion. Тоест не типичната стратегия тип Red Alert или StarCraft ами да има елементи на търговия, дипломация, много раси, расови отношения, research на технологии и прочие.
Сега дърпам Master of Orion 2, играл съм и Medieval Total War 2. Като единствено изискване е може би да не е тежка играта защото лаптопа ми е слаб (Medieval-а например не ми тръгва). Абе всъщност препоръчайте каквото се сетите поне да го имам като референция.
Сега дърпам Master of Orion 2, играл съм и Medieval Total War 2. Като единствено изискване е може би да не е тежка играта защото лаптопа ми е слаб (Medieval-а например не ми тръгва). Абе всъщност препоръчайте каквото се сетите поне да го имам като референция.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
- SolidSatan
- В момента играе: квото доди
Re: Препоръчайте ми стратегия
Sins of a Solar Empire. Има специален адон към играта, който залага изцяло на дипломацията и отношенията между расите, играта също има и огромно ресърч трий за всякакви работи - от военна индустрия до икономика и т.н. Абе ще ти хареса много 
-
Мr.Anderson
И тя не е тежка, така ли?
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Rise of Legends
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
violets are blue
- needar
- В момента играе: WoW ; SC II ; BF BC 2 ; MoH 2010
Warcraft 3, Rise & Fall, Warhammer 40,000 и Command & Conquer 3: Tiberium Wars (и вскички Red Alerts и Command and Conquer ) ^^
Edit : Age of Mythology и Age of Empire 3 също
Who Care ?!?
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Не знам дали влиза във вкусовете ти но бих препоръчал Warlords Battlecry III.
Тази игра ме отказа от WoW (по-онова време когато я играх много) за известно време.
Тази игра ме отказа от WoW (по-онова време когато я играх много) за известно време.
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
И никой не разбра какво колегата иска
Sword of the Stars, мисля, че се казваше едно такова. Друго е Galactic Civilizations. И Master of Orion, разбира сье :Д Като цяло би трябвало да вървят на горе-долу сек'ва машинка, 'ма знам ли?
Може и просто да подкараш Цивилизацията - я втората, я третата, ако се косиш за системни изисквания
Sword of the Stars, мисля, че се казваше едно такова. Друго е Galactic Civilizations. И Master of Orion, разбира сье :Д Като цяло би трябвало да вървят на горе-долу сек'ва машинка, 'ма знам ли?
Може и просто да подкараш Цивилизацията - я втората, я третата, ако се косиш за системни изисквания
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Ти май само заглавието прочете а? Човека изрично е казал без Red Alert, WC3 пак е същата работа.. Кажи къде в тези игри в които си изброил има елементи на дипломация, расови отношения и елементи на търговия ??needar написа:Warcraft 3, Rise & Fall, Warhammer 40,000 и Command & Conquer 3: Tiberium Wars (и вскички Red Alerts и Command and Conquer ) ^^
a.k.a Frosty
-
ex1s7
- В момента играе: Prime World
- Обратна връзка:
Rise of Legends отговаря на всичките му изисквания
Roses are red
violets are blue
violets are blue
Universe at War
Star Wars: Empire at War
Star Wars: Empire at War
ANNO poredicata
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Хегемония. Дъ Солон Херитейдж.
Галактик Империя 2
Галактик Империя 2
- needar
- В момента играе: WoW ; SC II ; BF BC 2 ; MoH 2010
Това бяха първите хубави игри които се сетих, дипломация няма но другите ги има, щом иска с дипломация- Making HistoryLich King написа:Ти май само заглавието прочете а? Човека изрично е казал без Red Alert, WC3 пак е същата работа.. Кажи къде в тези игри в които си изброил има елементи на дипломация, расови отношения и елементи на търговия ??needar написа:Warcraft 3, Rise & Fall, Warhammer 40,000 и Command & Conquer 3: Tiberium Wars (и вскички Red Alerts и Command and Conquer ) ^^
Who Care ?!?
Благодаря за предложенията, ще ги пробвам.
Иначе се зарибих по Master of Orion 2, доста е добра.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.