Source, разбира се. Най-малкото, защото 1.6 изглежда просто грозно.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
хахаах Всеки поне малко добър на Cs 1.6 ще ви каже че е пъти по добра от Source. Графиката няма нищо общо с игрите ... важен е геймплея. Дано Brick Top не разсъждаваш за всяка игра така ... "просто грозно " . Всяко второ лапе гледа първо графиката и се кефи на това ,дори играта да е лайно. Дори и в момента има бъкани сървари на Cs 1.6 от хора.
doggymien4o написа:И двете са гронзи, и двете са тъпи. Играйте CoD и не спорете за глупости.
Taпак. КоЦ е по-зле и от ЦС.
Играйте Battlefield.
мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
doggymien4o написа:Vasito, ти си олигофрен. Ще се аргументирам само с едно: в CoD има Aim Down the Sights, a в ЦС не. Точка.
Aз не казвам че ЦС е кой знае колко по-добре.
Ще се аргументирам с това че в Battlefield има танкове хеликоптери джипки леки танкове джетове отборна игра дестръкшан по-добра графика от на ЦоД.
мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
Васи - май и ти си фенбойче на Battlefield серията като мен, но искам да кажа, че и аз щях да кажа Battlefild 2 или нещо подобно, но за мен няма смисъл да се сравнява игра като Call of Duty: Black Ops=Counter-Strike 1.6/Source...и Battlefield - просто CoD и CS са прекалено цикльорски игри-отиди и убий...Докато Battlefield е истинка игра, за бойното поле!
Stakoz написа::hmmmm: С един приятел спорим и аз му казвам, че Cs Source e по яка от Cs 1.6! Искам да разбера какво е и вашето мнениe и кой ще победи! Аз срещу mirror_edge.
Eстествено,че cs 1.6,защото на цс сорсе като е толкова оригинална бързо омръзва и+ това има мноооого по-малко сървъри от 1.6-с 2 думи Cs 1.6 Forever
Stakoz написа::hmmmm: С един приятел спорим и аз му казвам, че Cs Source e по яка от Cs 1.6! Искам да разбера какво е и вашето мнениe и кой ще победи! Аз срещу mirror_edge.
Eстествено,че cs 1.6,защото на цс сорсе като е толкова оригинална бързо омръзва и+ това има мноооого по-малко сървъри от 1.6-с 2 думи Cs 1.6 Forever
Ако става въпрос сигурно има много повече сървъри на CS Source, ама кат си пират така ще е...