Young Justice (анимация)
Young Justice (анимация)
http://www.imdb.com/title/tt1641384/
Young Justice е нещо като Teen Titans, но с графиката и бойните сцени на Justice League.
Ще си призная, че страшно обичам аниме-образното Teen Titans (което за съжаление нe получи повече от 5 сезона) и ненавиждам правилинейността и псевдо епичността на Justice League.
За съжаление Young Justice прилича повече на Justice League, но има и забавни моменти.
Абе нищо революционно от анимацинния отдел на WB, но засега ме кефи и смятам да го следя.
Young Justice е нещо като Teen Titans, но с графиката и бойните сцени на Justice League.
Ще си призная, че страшно обичам аниме-образното Teen Titans (което за съжаление нe получи повече от 5 сезона) и ненавиждам правилинейността и псевдо епичността на Justice League.
За съжаление Young Justice прилича повече на Justice League, но има и забавни моменти.
Абе нищо революционно от анимацинния отдел на WB, но засега ме кефи и смятам да го следя.
Knew him? He was delicious!
- gambit_12
- В момента играе: Мнооооого неща
Re: Young Justice (анимация)
Мен много ме кефи сериалчето. Тийн тайтънс беше твърде детско но това е досто по добре
I reject you reality and substitude my one
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
Това съм го пропуснал 
Иначе съм голям фен на цялата DCAU, без изключение
edit: Изгледах първите 4 епизода, засега е доста доволно
Постоянно правя неволни сравнения с Teen Titans, но предполагам няма как.
Единственото, което ме дразни, е че са сложили Дик Грейсън в униформата на Джейсън Тод. Have some respect for continuity, damnit...
Иначе съм голям фен на цялата DCAU, без изключение
edit: Изгледах първите 4 епизода, засега е доста доволно
Постоянно правя неволни сравнения с Teen Titans, но предполагам няма как.
Единственото, което ме дразни, е че са сложили Дик Грейсън в униформата на Джейсън Тод. Have some respect for continuity, damnit...
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Jedi Knight
.
Аз всеки нов продукт по комикс си го водя по подразбиране за нов канон/алтернативен свят...същото важи и за Star Wars...
.
ъъъ...като знаем колко много алтернативни канони имат DC (да не говорим пък за MARVEL), не мисля, че можем да имаме надежди за каквато и да е последователностHave some respect for continuity, damnit...
Аз всеки нов продукт по комикс си го водя по подразбиране за нов канон/алтернативен свят...същото важи и за Star Wars...
-
Steel
- Обратна връзка:
Поне кажи, че те боли глава и в мозъкът ти е каша, тогава е по-правдоподобноAlShu написа:Jedi Knightъъъ...като знаем колко много алтернативни канони имат DC (да не говорим пък за MARVEL), не мисля, че можем да имаме надежди за каквато и да е последователностHave some respect for continuity, damnit...![]()
![]()
.
Аз всеки нов продукт по комикс си го водя по подразбиране за нов канон/алтернативен свят...същото важи и за Star Wars....
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Everlast, добре де, какво грешно съм казал?
Комиксите на DC (а и на конкуренцията им) са фрашкани с алтернативи светове, различни канони и reboot-тове...същото важи за филмите, анимациите и ТВ сериите по тях.
Примерно анимацията Teen Titans е алтернативна версия, на алтернативна история в света на оригиналния комикс Teen Titans...който от своя страна също е алтернатива на историите за Батман, Аквамен и пр. и пр.
(Доколкото знам има планиран анимационен филм, който ще е в оригиналния свят на комикса Teen Titans, но го моткат от години...)
Същото важи и за света на Star Wars - игралните филми се водят един канон, книгите и комиксите друг (между тях също има паралелни канони), анимация Clone Wars (2D) от 2003 е трети канон, а Clone Wars (3D) която започна през 2008-а (и продължава в момента) е четвърти канон.
За игрите да не споменавам.
Щом ти си такъв нърд и се оправяш добре във всички тези неща ходи и се оплачи за continuity проблемите на създателите на Young Justice.
Комиксите на DC (а и на конкуренцията им) са фрашкани с алтернативи светове, различни канони и reboot-тове...същото важи за филмите, анимациите и ТВ сериите по тях.
Примерно анимацията Teen Titans е алтернативна версия, на алтернативна история в света на оригиналния комикс Teen Titans...който от своя страна също е алтернатива на историите за Батман, Аквамен и пр. и пр.
(Доколкото знам има планиран анимационен филм, който ще е в оригиналния свят на комикса Teen Titans, но го моткат от години...)
Същото важи и за света на Star Wars - игралните филми се водят един канон, книгите и комиксите друг (между тях също има паралелни канони), анимация Clone Wars (2D) от 2003 е трети канон, а Clone Wars (3D) която започна през 2008-а (и продължава в момента) е четвърти канон.
За игрите да не споменавам.
Щом ти си такъв нърд и се оправяш добре във всички тези неща ходи и се оплачи за continuity проблемите на създателите на Young Justice.
-
Steel
- Обратна връзка:
Изобщо нещо друго имах предвид - със всичките некачествени книги по Star Wars + игрите (примерно The Force Unleashed 2, където главния герои размахваше стар дестройъри наляво-надясно със силата и сам изтреби около 10 батальона щурмоваци) , в главата ти трябва да е егати кашата, ако смяташ всичко това за канон 
Стилян.
Мамка му!
Паузата между 9-ти и 10-ти (май до 8-ми април) ми скъса нервичките...за да попълня празнината изгледах целите Justice League, Justice League Unlimited и Batman Beyound.
Сега гледам The Avengers: Earth's Mightiest Heroes...оказа се по-добро отколкото очаквах...
Пак няма да е достатъчно.
Паузата между 9-ти и 10-ти (май до 8-ми април) ми скъса нервичките...за да попълня празнината изгледах целите Justice League, Justice League Unlimited и Batman Beyound.
Сега гледам The Avengers: Earth's Mightiest Heroes...оказа се по-добро отколкото очаквах...
Пак няма да е достатъчно.
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Излезе 10ти епизод 
Аз харесвах Cheshire отпреди, но интерпретацията й в тази анимация ме кефи извънредно много
Лекс е животно, та нищо ново там, видяхме обаче малко развитие на Red Arrow, и последната сцена беше доста интересна.
Аз харесвах Cheshire отпреди, но интерпретацията й в тази анимация ме кефи извънредно много
Лекс е животно, та нищо ново там, видяхме обаче малко развитие на Red Arrow, и последната сцена беше доста интересна.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Като e webrip не е ли с гадно качество...аз ще го избягвам засега, защото шоуто си е добрe нарисувано и ще е жалко, да си проваля кефа.
Уж обещават, че епизодите ще тръгнат по CN някъде през Юли...а и в момента имат готови само 2 серии.
Ако ще вървят успоредно с новите Thundercats ще е супер.
През ноември се очаква и CGI сериал с Green Lantern.
ПП
Като съм тръгнал да изреждам, другото интересно нещо през есента по CN ще е 4-ти сезон на Clone Wars, а по Disney XD - 2-ри сезон на The Avengers EMH.
От DC ще има още Batman The Brave And The Bold, а от Marvel още Sipderman-щини, ама тези са ми противни и не ги следя.
Т.е. пред есента-зимата се очертава CN да въртят цели четири интересни шоута: Young Justice, Green Lantern, Thundercats и Star Wars Clone Wars...направо да не повярва човек.
Уж обещават, че епизодите ще тръгнат по CN някъде през Юли...а и в момента имат готови само 2 серии.
Ако ще вървят успоредно с новите Thundercats ще е супер.
През ноември се очаква и CGI сериал с Green Lantern.
ПП
Като съм тръгнал да изреждам, другото интересно нещо през есента по CN ще е 4-ти сезон на Clone Wars, а по Disney XD - 2-ри сезон на The Avengers EMH.
От DC ще има още Batman The Brave And The Bold, а от Marvel още Sipderman-щини, ама тези са ми противни и не ги следя.
Т.е. пред есента-зимата се очертава CN да въртят цели четири интересни шоута: Young Justice, Green Lantern, Thundercats и Star Wars Clone Wars...направо да не повярва човек.
- Jedi Knight
- Обратна връзка:
Бе, гледаемо е 
Според последната информация новите серии трябва да тръгнат от 16.09 с 10-та серия "Targets". Разчитам на по-добро качество от web версията
.
Но пък има дати само до 12-та серия
.
Но пък има дати само до 12-та серия