Та идеята беше ако някой я има, примерно прочел я е и я продава или нещо от сорта да завъртим някаква далавера. Намерих PDF издания (нямам проблеми с английския) ама не е същото, за тва си търся на български и хартия. Предложения?

Е ти прост ли си бе не виждаш ли че пише че не е в наличност!bulLshi7 написа:http://www.helikon.bg/books/61/119325_warcraft:-vojnata-na-drevnite-kn.3---raztceplenieto.html поръчай си я от тука. И аз я имам, но моята има сантиментална стойност за мен, така че няма да я продам така лесно.
ее вие Бургазлиите дето се правите на много отракани май ша ви биеме с правата лопата по главатаbulLshi7 написа:Аве мърша, аз съм от Бургас и пише, че я има в наличност. Недей знай много.
Drecher написа:От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
А за без пара кво давашblackmaster написа:По желание идва с пълен комплект на вещерите, само че за тях се плаща.