Games

Игри за PC
Kovalski01

Games

Мнение от Kovalski01 »

Здравейте!Ще ми кажете ли някоя игра от сорта на: CS:S,Crysis;lost planet 2,left 4 dead!С две думи-Мултиплейър игри главно като цс и да е тийм,в отбор.... :)
Аватар
bulLshi7
В момента играе: dota 3
Обратна връзка:

Re: Games

Мнение от bulLshi7 »

Team Fortress 2, Serious Sam 1-2, Battlefield повечето, Call of Duty пак повечето.
LA COKA
Аватар
Ghost_Leader

Мнение от Ghost_Leader »

Call Of Duty(поне последните игри) не ги смятам за отборни,тъй като там отборната игра не е особено силно застъпена,въпреки че играчите са разделени на отбори.Ако говориш за игри със силно застъпени отборни елементи пробвай задължително игрите от Battlefield поредицата,както каза bulLshi7.Ако си фен на стелтът можеш да пробваш Splinter Cell Chaos Theory,Double Agent и Conviction.Също така можеш да пробваш и най-новият Medal Of Honor. :)
Аватар
thewhitestig

Мнение от thewhitestig »

Rainbow Six и Ghost Recon
Аватар
D3v1r0
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim

Мнение от D3v1r0 »

Определено Battlefield 2 е добро (не съм пробвал Bad Company 2).
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

swat 3 и 4
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Националист
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката

Мнение от Националист »

Open Arena
Времето е в нас и ние сме във времето
Kovalski01

Мнение от Kovalski01 »

bulLshi7 написа:Team Fortress 2, Serious Sam 1-2, Battlefield повечето, Call of Duty пак повечето.
Играл съм ги всички без team fortess 2 и най-много ме кефи serious sam
Аватар
Sabaka
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...

Мнение от Sabaka »

КУЕЙК КОПЕЛЕ-Е-Е-Е-Е!!!
(Ма кой не го е играл...)
Basanaruga написа:Аз се подчинявам на Изродар. Не се бръсна.
geemsp

Мнение от geemsp »

Kovalski01 написа:Здравейте!Ще ми кажете ли някоя игра от сорта на: CS:S,Crysis;lost planet 2,left 4 dead!С две думи-Мултиплейър игри главно като цс и да е тийм,в отбор.... :)

prototype,dark sector тези неса да си в одбор ето някои които си от отбор call of duty 4 modern warfare.call of duty black ops.call of duty modern warfare 2,frontlines fuel of war тва са които знам ако се сета още пак ще написа
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Team Arena, Team Fortress, Strike Force, Tactical Ops,
Аватар
blackmaster
В момента играе: Red alert 3

Мнение от blackmaster »

Global Operation
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Serious Sam 1.0

Мнение от Serious Sam 1.0 »

Contra, Super Contra, Contra III: The Alien Wars, Contra 4. :D
Аватар
D3v1r0
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim

Мнение от D3v1r0 »

geemsp написа:
Kovalski01 написа:Здравейте!Ще ми кажете ли някоя игра от сорта на: CS:S,Crysis;lost planet 2,left 4 dead!С две думи-Мултиплейър игри главно като цс и да е тийм,в отбор.... :)

prototype,dark sector тези неса да си в одбор ето някои които си от отбор call of duty 4 modern warfare.call of duty black ops.call of duty modern warfare 2,frontlines fuel of war тва са които знам ако се сета още пак ще написа
Ти серизно - смяташ ли, че Call of Duty поредицата има нещо общо с отборна игра?
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

А тва че булшинството от MW2 noob-ве търчат наляво надясно гледайки да направят максимално много убийства или стрийкове изобщо не значи, че няма отборна игра.

Съвсем друго си е, когато намериш точни хора за съотборници. Отделно много повече отборна игра има в domination, search and destroy и demolition от колкото в класически tdm.

Като си имаш добро парти, нещата са различни. 'щото един от мойте има UAV, PM и Еmergency Airdrop, като стрийкове. Другият има counter-UAV, PM и Harrier. Третият класическите PM, Harrier и Pavelow. Останалите са PM, Harrier, Chopper Gunner/AC30. Aз обикновено съм си Harrier, CG, Tactical Nuke. Само от стрийковете мога да ти кажа, че имаме UAV нон стоп, а другият отбор никога щото в мига, който си го пуснат им пускаме Counter UAV.

Като екипировка и пъркове няма да описвам щото ще стане твърде дълго. Иначе правили сме абсолютни мазала всичките с riot shield примерно. Вчера изиграме около 100-200 игри и не сме паднали веднъж.

MW2 не е нищо особено като shooter но отборна игра определено има.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Публикувай отговор