КСК 2011
КСК 2011
Решил съм да уча информатика нещо, мисля за СУ с Компютърни науки или Софтуерно инженерство. Коя е по-добрата специалност?
Също, вие къде ще ходите, ако има 12-токласници тука?
Също, вие къде ще ходите, ако има 12-токласници тука?
-
Re: КСК 2011
Не бих ти препоръчал СУ за тази специалност. Мисля, че НБУ е най-добрият вариант в сферата на компютрите.
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Brick Top написа:Не бих ти препоръчал СУ за тази специалност. Мисля, че НБУ е най-добрият вариант в сферата на компютрите.
/facepalm
Софтуерно инженерство определено е по-добре

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Gareth Emery написа:Софтуерно инженерство определено е по-добре
С какво е по-добра?
Но не във ФМИ
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Определено ако имаш възможност да кандидатсваш в чужбина учи компютри там. Аз съм в специалност Софтуерно Инженерство и честно словом 90 % от хората, които са влезли в моята специалност си разбират от програмиране още преди да влезнат (кой заради МГ-то от което е дошъл, кой от лични интереси), а това което те учат в университета (по конкретно програмирането) меко казано е пълен ташак.
Колкото до това къде е по-добре. Единственото по-хубаво на НБУ ,че не те заливат с безобразно много математики, които 90% от тях няма да ти трябват.
Колкото до това къде е по-добре. Единственото по-хубаво на НБУ ,че не те заливат с безобразно много математики, които 90% от тях няма да ти трябват.
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
Mad Hatter написа:Определено ако имаш възможност да кандидатсваш в чужбина учи компютри там. Аз съм в специалност Софтуерно Инженерство и честно словом 90 % от хората, които са влезли в моята специалност си разбират от програмиране още преди да влезнат (кой заради МГ-то от което е дошъл, кой от лични интереси), а това което те учат в университета (по конкретно програмирането) меко казано е пълен ташак.
мат'матиките помагат да си развиваш логичното мислене(освен анализа)
ако говориш за ФМИ, съм оснатал с впечатление че по скоро едно 50% от хората въобще не се оправят с информатиката.. ;/
Това което ми харесва на СИ пред КН е ч е е много по широка специалност и не се учи само чисто програмиране

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
В софииския верно се учи нелепо много математика, 1ви курс - геометрия утф ? Иначе между СИ и КН не виждам голяма разлика.. НБУ верно е една идея по-добре въпреки че там ме очудва как бази данни се учат чак в 3ти курс (малко алогично е да учиш 3 езика за програмиране преди да си учил бази данни но се тая) . В техническия всичко е нелепо като цяло така че него го отпиши. Май нбу най-добре
-
- В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Във всички случаи ще трябва да си седнеш на дупето и да учиш. Не знам как е в НБУ, но ако е хубаво и имаш пари, ходи там.
В семейството имам един програмист, който е завършил информатика в Пловдивския. Там математиката също е в параастрономически количества.
В семейството имам един програмист, който е завършил информатика в Пловдивския. Там математиката също е в параастрономически количества.
Времето е в нас и ние сме във времето
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Ебаси прочетох КСК 2011 като КЗК (Комисия за Защита на Конкуренцията) 

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
The Grim Reaper написа:Ебаси прочетох КСК 2011 като КЗК (Комисия за Защита на Конкуренцията)
^^
Ти нали в УНСС беше?!
WeAreGettingClose
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Аз съм в НБУ!
Компютърджиите не знам дали знаете, че в НБУ на компютърните зали под номерата има табелки на Hewlett-Packard щото имаме некви яки договори с тех, а в СУ тряя си носиш компютъра, че да тръгне програмата на която да те учат. Освен това за толкова бързо прогресиращи специалности някак не е и логично най-неразвитият и невъзприемчив университет да е най-добър.

Компютърджиите не знам дали знаете, че в НБУ на компютърните зали под номерата има табелки на Hewlett-Packard щото имаме некви яки договори с тех, а в СУ тряя си носиш компютъра, че да тръгне програмата на която да те учат. Освен това за толкова бързо прогресиращи специалности някак не е и логично най-неразвитият и невъзприемчив университет да е най-добър.

a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Учете че без да учите как ще миете кенефи после?
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
The Grim Reaper написа:Аз съм в НБУ!![]()
А, вярно.
Ми кой беше в УНСС тогава
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
@Вермо, добър екзистенциален въпрос

WeAreGettingClose
The Grim Reaper написа:Аз съм в НБУ!![]()
VS върви ок в даскало из залите, но си нося се пак моето пц, тъй като е мега по удобно, вместо да си нося по флашки пишки етц нещата
Досега не се бях интересувал от НБУ... там гледам има една Информатика и няма да се чудя какво да избера.
А защо в СУ с Информатика се влизало с бал 21 миналата година? Какво е по-различното от СИ и КН?
Ами за Американския в Благоевград някакви отзиви?
Иначе ще се пробвам в 3 швейцарски университета, ама трябва да са ме приели тука първо, такова е изискването.
Update: На каква цена е обучението в НБУ?
А защо в СУ с Информатика се влизало с бал 21 миналата година? Какво е по-различното от СИ и КН?
Ами за Американския в Благоевград някакви отзиви?
Иначе ще се пробвам в 3 швейцарски университета, ама трябва да са ме приели тука първо, такова е изискването.
Update: На каква цена е обучението в НБУ?
наскоро имаше класация на факултетите свъразни с информатика
нареждането беше
ФМИ при СУ
Благоевградския
НБУ
ако мислиш за чужбина, недей ходи на място различно от Англия/Германия..
нареждането беше
ФМИ при СУ
Благоевградския
НБУ
ако мислиш за чужбина, недей ходи на място различно от Англия/Германия..
Защо не? За този пише, че е първи в Европа за такива науки.
В континентална Европа да. Не и във Великобритания..
shameless self bump