Ако е за стъкло-Загорка.Пластмаса, обаче Каменица: по евтино,а и повече.
ЩАСТИЕ= А.П.Е.Л. 96
Апнем, Пийнем, Ебнем, Легнем и така до 96. Апелът към който се коренят идеологичните основи на партийното движение "Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности" съкратено К.У.Р.Е.Ц ..
Аз признавам за алкохол(в т.ч. бирата) всяко нещо, което има вкус. Всички бири, които съм опитвал до днешна дата, имат вкус на асфалт. Само Гинес ми харесва(но е скъпа )
My philosophy is things are just as wrong as they seem
I believe it's gonna end this way, atrocity
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Nobody died for you, somebody pray for me!
Еми преди две години я пих с братовчет ми в едно заведение в София. Но не мога да си спомня името..... :/
My philosophy is things are just as wrong as they seem
I believe it's gonna end this way, atrocity
Do you believe in love?
Like I believe in pain?
Nobody died for you, somebody pray for me!
Бекс и Бургаско - едната има вкус на пикня, а с другата можеш да пръскаш по ъглите на стаята против хлебарки като с Raid, но в сравнение с другите бири, продавани в България те са най-добрите /според мен разбира се/. Едно време и Каменицата ставаше, сега е чешмяна вода, оцветители и искуствени есенции. Със Загорката пък можеш да си лекуваш болното гърло, но нали всички дет' я пият са хардкор българи, дайте и вие. Българина е стадно животно... Да имаше един свестен овчар поне да ви води.
bulLshi7 написа:Бекс и Бургаско - едната има вкус на пикня, а с другата можеш да пръскаш по ъглите на стаята против хлебарки като с Raid, но в сравнение с другите бири, продавани в България те са най-добрите /според мен разбира се/. Едно време и Каменицата ставаше, сега е чешмяна вода, оцветители и искуствени есенции. Със Загорката пък можеш да си лекуваш болното гърло, но нали всички дет' я пият са хардкор българи, дайте и вие. Българина е стадно животно... Да имаше един свестен овчар поне да ви води.