Rift: Planes of Telara

Игри за PC
Аватар
Sentry

Rift: Planes of Telara

Мнение от Sentry »

Предполагам, че вече сте чували за играта, но все пак ако не сте ще дам малко информация. Rift: Planes of Telara е MMORPG, официалният сайт е http://www.riftgame.com/. Там можете да видите картинки и т.н.

Тъй като вече изгоних половината четящи давам по същество. Играта има класически геймплей за жанра. Тоест ако сте играли някое западно MMO gameplay-ът ще ви се стори познат. Въпреки това в играта не липсват и интересни Feature-и.

Първият feature, с който ще се сблъскате веднага след създаването на героя си, са душите. В началото на играта си избирате class или calling. Това са стандартните Warrior, Rogue, Priest и Mage. Това обаче не ви дава никакви скилове, а просто определя какви души можете да имате. Душите са така наречените skill tree-та, като наведнъж може да имате до три различни души, а общият брой на душите за един calling е... ами не знам колко е точно, но са много. Самите души са интересни и геймплеят със всяка е различен. Може да се каже дори, че това са истинските класове в играта, а calling-ът е само територията, в която класовете се намират. За да не изпуснем нещо интересно, Rift предлага и система за роли, които са различни build-ове, които можеш да смениш по всяко време извън битка. Всеки герой може да има до четири роли едновременно.

Вторият интересен feature са Rift-овете. Това са процепи в пространството, които се появяват на случаен принцип в света и от които навлизат армиите на различните елементи. Целта им е... to take over the world! Има шест от тях като те са врагове както помежду си, така и на двете враждуващи фракции на играчите, което води до интересна динамика в света. И да, на света, тъй като армиите на различните елементи могат да завземат света и да го променят и ако играчите не направят нещо по въпроса могат да бъдат изгубени различни лагери на NPCта и дори по-големи градове. Естествено враждуващите игрови фракции също могат да завземат части от света, тоест имаме един вид PvPvE среда.

За crafter-ите и explorer-ите също е помислено и има интересна crafting система, както и много колекции, разпръснати по света, които могат да бъдат заменени за някоя хубава награда в по-големите градове. Dungeon-и, естествено че има, както и много други неща, които сме свикнали да виждаме.

Истинската причина да пускам тема за играта е, че утре от 8 започва вторият event от затворената бета, в който ще може да се играе с Guardian-ите, които са една от страните в конфликта в играта. Поканите вече са разпратени по пощата и проверявам дали има щастливци от форума :)

Иначе ако има въпроси за самата игра бих бил щастлив да отговарям.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Dr.Falus
В момента играе: На чичо доктор.

Re: Rift: Planes of Telara

Мнение от Dr.Falus »

Да,да разбрахме,че е божествено яка.Недостатъкът и идва от това,че не е Ф2П :)

P.S Т'ва с процепите е директно изкопирано от Аion.
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Скръндзите не искаха да пратят покана :roll:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
bioshock

Мнение от bioshock »

Имах възможността да играя 1-вия бета ивент до 8ми lvl, но като цяло играта е доста добра и заслужава hype-a, който събира.

Това което ми хареса:
1. Skill дървото и soul системата.
2. Атмосферата - мрачна - абсолютен плюс в мойте очи.
3. Стабилността на самия бета тест - добро впечатление ми направи че липсваха bug-ове и glitch-ове, както и липсата на lag - за разлика от повечето бети в които съм бил.
4. Самият Engine е определено лек и красив.
5. Combat системата е като тази от WoW.

Това което не ми хареса:
1. Липсата на време за да играя повече.
2. Engine-a е лек, но засметка на това, иска сериозна машина над средното ниво за цялостно удоволствие.
3. Нямаше възможност за pvp в бетата.

Надявам се да успея да дигна 20то ниво на 2рата бета.
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

може ли да ми обясниш как мога да разбера дали съм записан за бетата, в акаунта ми в техния сайт ми дава, че имам ключ, но не са ми пращали никакви писма на пощата
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Обикновения ключ ти дава само възможност да те изберат за бетата, но не ти гарантира, че ще го направят. Ако ти пратят писмо с download link, значи са те избрали.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
moroel

Мнение от moroel »

@ex1s7-за бетата която в момента е затворена има 2 вида ключове-обикновенни и вип такива.вип кея ти дава автоматичен 100% достъп до всички бета уикенд евенти(за които се говори че ще са 7),докато обикновенния кей просто ти дава някакъв минимален шанс да те изберат на рандом принцип за участие в само 1 уикенд бета евент.ако си избран за бетата ще получиш емайл в който ще имаш линк да се съгласиш със NDA на бетата а след това и линк от къде да свалиш бета клиента!за играта освен че е стархотна мога да добавя че е супер сериозен ААА проект със 50 мил $ бюджет+5 години на разработка и и се отедля адски много внимание на всеки аспект :rockon:
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

бърже отивайте в fileplanet има раздаване на ключове (VIP ако не се лъжа) !
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

ex1s7 написа:бърже отивайте в fileplanet има раздаване на ключове (VIP ако не се лъжа) !
VIP са ключовете, да.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Новата бета е обявена. Казва се Warfronts и ще предложи Warfront feature-а, който е подобен на battleground-ите. Левелите са от 1 до 25. Event-а ще се проведе от 7ми в 8 вечерта до 10ти в 8 вечерта. А да, и имам един VIP ключ, който си стои ей така :)
Аватар
Seigar -X-
В момента играе: Fallout Van Buren

Мнение от Seigar -X- »

Вече се и показа в Steam :)

:arrow: http://store.steampowered.com/app/91000/
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции
(by kom4o)
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Sentry написа:Обикновения ключ ти дава само възможност да те изберат за бетата, но не ти гарантира, че ще го направят. Ако ти пратят писмо с download link, значи са те избрали.
Абе не е баш така, защото ми пратиха линк че съм одобрен, Свалих играта патчна ми се и ми даде че не съм оторизиран.
Пратик Тикет и ми обясниха че нее задължително това че като съ полъчил линка да съм одобрен.
Ако искаш може писмото и шотчетата да ти пратя :)
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Прати ми. BTW, натисна ли Accept EULA?
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Sentry написа:Прати ми. BTW, натисна ли Accept EULA?
Да даже ми дава "приет"

Може и аз да греша... сега ще ти шратя ако не съм изтрил от играта шота...

П.С. Пратих ти ЛС
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Играта ще е много добра, но аз лично нямам финансовата възможност да си я закупя...
Ще събирам за GW 2 ...
Аватар
Jedi Knight
В момента играе: League of Legends
Mass Effect
Обратна връзка:

Мнение от Jedi Knight »

Поканиха ме за тоя уикенд, свалих я, чакам да почне :)
Sirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Z-Rock
Аватар
needar
В момента играе: WoW ; SC II ; BF BC 2 ; MoH 2010

Мнение от needar »

Цена: 99.50 лв. ... WTF !?!?! Тея да не са побъркани бе хора :shock: :D :D :D :D
Who Care ?!?
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

50 евро... толкова. BTW все още имам един излишен VIP ключ - някой иска ли го?
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Sentry написа:50 евро... толкова. BTW все още имам един излишен VIP ключ - някой иска ли го?
дай насам :)
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Готово. Следващата бета е на 25ти.
Публикувай отговор