Super Hero Squad Online
- haley
- В момента играе: heroes on the move
- Обратна връзка:
Super Hero Squad Online
кажете какво мислите за предстоящото MMO Super Hero Squad Online която ще излезе през 2011 за pc - http://www.youtube.com/watch?v=6WqZiEM_ScU
Re: Super Hero Squad Online
Че я спряха от производство? Не, сериозно, не я ли спряха?
Иначе за самата игра - вижда ми се като Gimmick. Не мисля, че може да се мери с други SuperHero MMOта, пради причината, че не позволява създаване на собствен герой(или поне аз съм останал с такова впечатление). Детският стил на играта също не помага и смятам, че повечето фенове на комикси ще отидат при Champions Online, която изглежда по-зряло, въпреки че не предлага толкова екшън ориентирани битки. Тези, които могат да си позволят да си плащат, смятам, че ще се ориентират към DC Universe Online. Това е мнението ми и чакаме да анонсират истинското Marvel MMO.
Иначе за самата игра - вижда ми се като Gimmick. Не мисля, че може да се мери с други SuperHero MMOта, пради причината, че не позволява създаване на собствен герой(или поне аз съм останал с такова впечатление). Детският стил на играта също не помага и смятам, че повечето фенове на комикси ще отидат при Champions Online, която изглежда по-зряло, въпреки че не предлага толкова екшън ориентирани битки. Тези, които могат да си позволят да си плащат, смятам, че ще се ориентират към DC Universe Online. Това е мнението ми и чакаме да анонсират истинското Marvel MMO.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Sentry написа:чакаме да анонсират истинското Marvel MMO.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Чакате дисни ли? Ще си почакате ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Много е детска и сиг не е F2P а и не е спряна спряха Marvel Universe Online.