Политиците са боклуци.

Нещата от живота
Steel
Обратна връзка:

Политиците са боклуци.

Мнение от Steel »

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/rep ... entat.html

Заглавието. Кратко, просто и ясно. След дълго рантване пред приятелката ми, фейсбука и т.н. реших просто да пусна тази тема с това заглавие и да не се обяснявам много-много и тук. Гледайте, на мен лично ми е писнало да гледам и да слушам постоянно за такива неща, че и по-лоши, засягащи уважаемите господа депутати.

:arrow:
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Spiridon

Re: Политиците са боклуци.

Мнение от Spiridon »

http://zamunda.net/details.php?id=243491&hit=1

Не се вживявайте много.
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Всеки народ заслужава съдбата си.
Впрочем тези хора са олицетворение на всички българи в момента.
Нашето поколение на прехода също израстнахме и бяхме възпитани с вредните навици на социализма - да минаваме винаги тарикатски когато ни изнася и да се спотайваме когато не ни изнася. Затова нещата в държава не вървят - защото всеки се опитва да прецака системата, а тя и без друго е изградена от неработещи механизми.
Демокрацията е един доказан кур в гъза на този географски регион, както и в Латинска Америка също, но там когато не са доволни хората винаги има радикални форми на недоволство - а размирици, а атентат срещу политик, а нещо друго... а тук все едни и същи се въртят, схемата е ясна.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Съселче

Мнение от Съселче »

AcTivE написа: Демокрацията е един доказан кур в гъза на този географски регион, както и в Латинска Америка също, но там когато не са доволни хората винаги има радикални форми на недоволство - а размирици, а атентат срещу политик, а нещо друго... а тук все едни и същи се въртят, схемата е ясна.
Това е защото българите сме много големи патриоти и националисти на думи, но на дела хич ни няма. Ние сме народ, който винаги е бил подбутван от някоя друга държава и винаги сме целували нечий задник. Преди този на Русия, сега на всички държави от Евро Съюза.
I am willing to believe they would pay for a smile
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

И още доста преди това.... http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID= ... 61&Level=1 :lol:

Но това, че няма едно хвърлено яйце или домат по сградата на парламента в последните десет години е факт.
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Българинът е боклук, затова сме на това дередже . И да дупедавци си оставаме от край време. :lol:
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

На Балканите сме. :D

Няма ннито един депутат от Синята Коалиция! :rockon:
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Съселче

Мнение от Съселче »

Искам да ви разкажа нещо, което втрещи мен и целият ми клас. Беше ни разказано от учителят ни по литература Николай Милчев, който е поет и дори беше номиниран за най-добър писател на балканите. Преди седмица замина за Албания на връчването на наградите, ще разбера дали е спечелил когато най-сетне се явна в даскало. Та, този човек е най-големият патриот, но и най-болезнено искреният човек, когото съм срещала и искрено му се възхищавам. Докато взимахме "Обесването на Васил Левски" той ни разказа следното:

Веднага след освобождението, 1878г. за тези които не знаят :roll: , е създаден комитет за събиране на средства за изграждането на паметник на Васил Левски. Първоначалният проект изобщо не е бил този обелиск, който познаваме като Паметника Левски. Не запомних какъв е бил първоначалния облик, който е бил желан, но паметника е трябвало да бъде обграден от парк с пейки, но софиянците знаем какво всъшност е положението. По-възможно е там да те засече перничанин, отколкото да почувстваш национална гордост.

Тук идва първата гавра с проекта. Поради липса на средства той е бавен цели 15 години! Но това мен лично не ме учуди особено. Все пак от няколко години се води борба за създаване на паметник на Аспарух, а до никъде не сме стигнали.

Втората, невероятната гавра, с паметника е: В комитета за събирането на пари за паметника влиза един от българите, който подписва смъртната присъда на Левски! Когато го питат защо е осъдил един от героите на България той отговорил: "Че аз отде да знам, че ще е толкова важен за историята"...
I am willing to believe they would pay for a smile
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Единствената партия(или по-скоро обединение от такива), която БИ НАПРАВИЛА НЕЩО по въпроса да не сме на толкова ЖАЛКО дередже е Синята коалиция. Видяхме Царя как ни оправи за 800 дни, БСП и компания също, а сега и Герб. Ама както по-горе се каза-заслужаваме си го.....
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Captain Hero написа:На Балканите сме. :D

Няма ннито един депутат от Синята Коалиция! :rockon:
Изображение
И от костенурките нинджи няма :rockon:
Spiridon

Мнение от Spiridon »

синята коалиция

Не сте много запознати виждам :arrow:
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Бармане, моля те не се намесвай в тази тема!!! :stooped:
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Captain Hero написа:Защо бе, защо бе майка му стара, си чак толкова тъп бе? Ама то не е човешко бе. Не е природно естествено. Ти си някаква потресаваща аномалия. Сигурно си роден с гъза напред. Като малък са те изпускали по глава доста често. Не знам вече, нямам обяснение, то не е реално да съществува дебилно животно като тебе. Ако от мен зависи ше ти дам сертификат за инвалид първа степен, просто щото си невероятно, несравнимо, безмилостно тъп.

Костов президент :!: :D
После пак някой ще каже, че аз съм започнал...

Ако имаш баба или дядо, "гражданино", ги попитай защо не биха гласували за Костов.

Или просто потърси в гугъл. То има толкова много инфо за него и това какво е дал и какво е взел от държавата.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Уидоу, а ти се осведоми в Гугъл за гафовете на правителствата на Царя и на Тройната коалиция-определено мазалото ще е МНОГО по-голямо. Също така и да не забравяме в какво състояние беше страната, когато Костов дойде на власт и как беше в края на управлението му. А и да не взимаме под внимание дребни детайли като например борбата на кмета на район Лозенец срещу закона за назначаването на районни кметове. Нали? Виж, говоря ти като на човек, не те псувам, макар че ми се иска, понеже....айде да не продължавам, някои 100% ще ме замести.
Butters
В момента играе: real_life.exe

Мнение от Butters »

... и как удобно се насадихте в стереотипа, който уж плюете и за който философствате. България е загубена кауза, драги ми смехурковци, измъкване от тая лайняна тиня няма и никога не е имало реални изгледи да има. :roll:
Трева в котенцата...
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Костов разпродаде цялата държава за никакви пари....
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Spiridon

Мнение от Spiridon »

THE KING OF TIME написа:Уидоу, а ти се осведоми в Гугъл за гафовете на правителствата на Царя и на Тройната коалиция-определено мазалото ще е МНОГО по-голямо. Също така и да не забравяме в какво състояние беше страната, когато Костов дойде на власт и как беше в края на управлението му. А и да не взимаме под внимание дребни детайли като например борбата на кмета на район Лозенец срещу закона за назначаването на районни кметове. Нали? Виж, говоря ти като на човек, не те псувам, макар че ми се иска, понеже....айде да не продължавам, някои 100% ще ме замести.
Ама аз не ти говоря за царя и тройната коалиция. Говоря за Костов. Както казах питайте бабите и дедовците си ако искате.
Igorrr написа:Костов разпродаде цялата държава за никакви пари....
ЕДИН факт, а има още доста.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Мнение от Маце Борко »

Бармана пак го стори бе :doh:

АХАХАХАХАХАХ БЕ, ПОТЪРСИ В ГУГЪЛ ЗА КОСТОВ ВИКА :lol: :lol: :lol:
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Captain Hero написа:Абе пичка ли лелина на тебе не ми давай акъли, да ти се не знае и изклесъка недосран. Тихо там. Дал, взел... Ама ти си нямаш идея за какво говориш бе, селтак. Трай там не ми пренасяй на мама и тати дъртите селски комунистчета лафовете, щото ваще са сигурно с образование - дървар. Тихо. Толкова, колкото Костов е ДАЛ, не са дали и 3те правителства след него.

Дилдо, не се изцепвай и ти кат мокра пръдня.

Аман от политици бе, пичка ви. Кой се не появи да разбира от политика. Кво се разправям...

Като си говорим за граждани и "селтаци"... :roll:
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Butters написа:... и как удобно се насадихте в стереотипа, който уж плюете и за който философствате. България е загубена кауза, драги ми смехурковци, измъкване от тая лайняна тиня няма и никога не е имало реални изгледи да има. :roll:
От гледната точка на един бачкатор е така, но има професионални направления, които винаги ще са добре в България.
Виж, говоря ти като на човек, не те псувам, макар че ми се иска, понеже....айде да не продължавам, някои 100% ще ме замести.
^ ИзображениеИзображениеИзображение
Костов разпродаде цялата държава за никакви пари....
Дидо, прав си, но актът на приватизация си има и замисъла, и логиката, и пазарната принуда за времето. Тоест нямало е голям избор и алтернативи, но сега не искам да навлизам в аргументи и обяснения, че ме хвана съня :)
Публикувай отговор