Значи взех си лаптоп преди година от щатите с инсталиран на него Windows XP,отварям кашона гледам диск с windows7,както и на капака на лаптопа имам лепенка от Microsoft-Windows Product Key.Хубаво де,реших тия дни да го кача тази 7ца,инсталирах я и накрая като ме запита за ключа го въведох и нестана!!! пише че е невалиден,а пробвах хиляда пъти
Проблем с Windows
Проблем с Windows
Здравейте! моля за помощ проблемът ми е следния:
Значи взех си лаптоп преди година от щатите с инсталиран на него Windows XP,отварям кашона гледам диск с windows7,както и на капака на лаптопа имам лепенка от Microsoft-Windows Product Key.Хубаво де,реших тия дни да го кача тази 7ца,инсталирах я и накрая като ме запита за ключа го въведох и нестана!!! пише че е невалиден,а пробвах хиляда пъти
та го отключих с някакъв Master Product Key.Дайте идея защо нестана този ключ и за 7цата Ultimate която ми отключи Windows-a лицензиран ли е не е ли по този начин
![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Re: Проблем с Windows
Най-вероятно защото си инсталирал ultimate edition, а ключа е за home edition. И не, windows-ът не ти е лицензиран.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Ахам,а можеш ли да ми обясниш как да проверя Product Key-а който е на гърба на лаптопа за кой edition е и как да проверя диска какъв edition е?
Ами направи една снимка на етикета със cd-key-а и един screenshot на autorun-а или съдържанието на CD-то и мога да ти кажа.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
http://www.snimka.bg/?album;aid=541696 сори за линка не се справих с кода
Еми явно е professional и явно е за диска, който са ти дали, освен ако не са объркали нещо :/
- D3v1r0
- В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
Имам същия лаптоп - Lenovo G550 - купих я тази година...със 7-мица е и моята.