Проблем с Windows

Проблеми, съвети, ъпгрейд
gire_91

Проблем с Windows

Мнение от gire_91 »

Здравейте! моля за помощ проблемът ми е следния:
Значи взех си лаптоп преди година от щатите с инсталиран на него Windows XP,отварям кашона гледам диск с windows7,както и на капака на лаптопа имам лепенка от Microsoft-Windows Product Key.Хубаво де,реших тия дни да го кача тази 7ца,инсталирах я и накрая като ме запита за ключа го въведох и нестана!!! пише че е невалиден,а пробвах хиляда пъти :x та го отключих с някакъв Master Product Key.Дайте идея защо нестана този ключ и за 7цата Ultimate която ми отключи Windows-a лицензиран ли е не е ли по този начин :( :?: :?: :?: :?:
Аватар
Sentry

Re: Проблем с Windows

Мнение от Sentry »

Най-вероятно защото си инсталирал ultimate edition, а ключа е за home edition. И не, windows-ът не ти е лицензиран.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
gire_91

Мнение от gire_91 »

Ахам,а можеш ли да ми обясниш как да проверя Product Key-а който е на гърба на лаптопа за кой edition е и как да проверя диска какъв edition е?
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Ами направи една снимка на етикета със cd-key-а и един screenshot на autorun-а или съдържанието на CD-то и мога да ти кажа.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
gire_91

Мнение от gire_91 »

http://www.snimka.bg/?album;aid=541696 сори за линка не се справих с кода
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Еми явно е professional и явно е за диска, който са ти дали, освен ако не са объркали нещо :/
Аватар
D3v1r0
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim

Мнение от D3v1r0 »

Имам същия лаптоп - Lenovo G550 - купих я тази година...със 7-мица е и моята.
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

звъни на съпорта :D
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Публикувай отговор