проблем със cdто optiarc dvd rw ad-7560a
проблем със cdто optiarc dvd rw ad-7560a
Здравейте,имам laptop sony vaio vgn-nr38m,който закупих оригинално с windows vista.сега си инсталирах windows 7 и cd то ми чете само обикновенни cd та но не чете dvd дискове.Ако някой може да ми помогне да го оправя ще съм много благодарен.мерси предварително:))
Re: проблем със cdто optiarc dvd rw ad-7560a
Вземи си една флашка, около 4 гб ще е достатъчно, после следваш този guide: http://arstechnica.com/business/news/20 ... drive.ars/
След това отиваш в биос-а и сменяш в приоритите на boot-ване на първо място да е flash drive, след което просто пъхаш флашката и рестартираш. Инсталацията ще започне, когато се рестартира компа изваждаш флашката и воала.
След това отиваш в биос-а и сменяш в приоритите на boot-ване на първо място да е flash drive, след което просто пъхаш флашката и рестартираш. Инсталацията ще започне, когато се рестартира компа изваждаш флашката и воала.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Re: проблем със cdто optiarc dvd rw ad-7560a
мерси много.ще го изпробвам и дано да проработи и за моя смотан лаптоп,че много се дразня така:))